Emporio Armani

Emporio Armani armbåndsur

Som datterselskab af det verdensberømte italienske modehus Giorgio Armani, er Emporio Armani brandet der producere Emporio Armani ure skabt til skønhed. Brandet Emporio Armani blev til tilbage i 1975, hvor de sidenhen har udviklet sig til et af de største brands i verden inden for både mode, skønhed og ure. Hovedsædet for Emporio Armani er i modemekkaet Milano, hvorfra de sælger armani herreure og Armani dameure til hele verden. Som de øvrige produkter fra Armanis mange brands, er også Emporio Armani ure kendt og respekteret verden over for deres design og kvalitet, hvor Armani urene er gået hen og blevet et symbol for deres stringente og klassiske design. Prismæssigt er Emporio Armani ure bestemt til at tale med, hvor flere af de mest populære modeller kan købes for priser der ligger meget lavt, taget i betragtning af hvor meget kvalitet og design der er inkluderet i prisen. Et Armani ur er altså et godt ur til dig, som ønsker en smart og elegant ur, uden at uret behøver at koste det hvide ud af øjnene.

Emporio Armani herreure

EMPORIO ARMANI AR2461

EMPORIO ARMANI AR1737

EMPORIO ARMANI RENATO AR2434

EMPORIO ARMANI SMARTWATCH

Emporio Armani dameure

EMPORIO ARMANI ARIANNA AR11196

EMPORIO ARMANI ARIANNA AR11172

EMPORIO ARMANI AR11237

EMPORIO ARMANI AR11267

Emporio Armani herreure: Det klassiske kombineret med nye

Uanset om du er til det klassiske og sikre valg når du køber ur, eller om det godt må være vovet og drastisk for din smag, kan du finde det perfekte Armani herreur. Hos Emporio Armani har de således et kæmpestort udvalg inden for alle typer af ure til både sport, hverdag og fest. Uanset hvordan du går klædt, om du er til det afslappede look eller den mere elegante, smarte og sofistikerede stil, kan du finde et Armani ur som passer lige på dig. De fleste ure hos Emporio Armani er udviklet med chronograph, 12-timers design og som analog ure. Herunder blandt andet det yderst populære EA7 Armani ur til herre, der er blandt kollektionens mest populære. Med et Armani herreur, kan fremstå stilsikker, moderne og elegant hvorend du befærter dig.

Moderne smartwatches og sportsure

Det store udvalg af Armani ure betyder dog også, at de i kollektionen har flere digitale ure, smartwatches samt specialdesignede sport og dykkerure til dig på farten. Alle af højeste kvalitet inden for både mode, design og funktionalitet. Smartwatches fra Emporio Armani er dertil designet med det nyeste inden for smartwatch-teknologier, hvor uret nemt kan synkroniseres med din telefon, og fungere som både betalingskort, telefon, alarm, kalender, kamera og meget mere. Armanis Smartwatches er særlig smarte for dig der dyrker en masse sport, og ønsker at følge og måle på din egen indsats gennem aktivitets- og pulsmåler. De mange modeller og typer af ure fås selvfølgeligt også i et væld af farver med forskellige typer af remme i båder læder såvel som det yderst holdbare materiale, 316L kirurgisk rustfrit stål, som sikre at både rem og ur kan holde til lidt af hvert.

Emporio Armani dameure: Æstetik, elegance og skønhed samlet i et

Skønheden og elegancen i Emporio Armanis dameure, gør armani ure til en af de foretrukne blandt kvinder verden over. Hvad angår mode og ure, har Emporio Armani de sidste mange år været blandt de førende i verden. Foruden deres æstetisk smukke ydre, er en Armani dameur af ekstrem høj kvalitet, hvor bærene af disse ure har de bedste forudsætninger for at vise deres feminine sider frem, gennem et elegant og klassisk smykke som et Armani ur. Foruden et større fokus på de feminine detaljer og valg i designet af Armanis dameure, adskiller dameurene sig fra herremodellerne ved at mange af damemodellerne har en markant mindre urkasse og tyndere rem, så ikke uret virker voldsom i størrelsen på en mindre og tyndere håndled. De mange Armani dameure fås blandt andet i farver som sølv, guld, rosé, pink, rød, blå og mange andre farver, såvel som med flere låsemekanismer i remmen på uret. De fleste ure er analoge ure med viser, hvor enkelte Emporio Armani ure dog også findes som smartwatches. Foruden herre og dameure, sælger Emporio Armani ligeledes flere unisex-ure, som både mænd og kvinder kan opnå stor glæde ved. Hos en autoriseret forhandler er det således heller ikke noget problem at tilpasse remmen i de fleste modeller, således de passer perfekt til en hvilket som helst bærer af de smukke ure. 

Gør din handel med en autoriseret forhandler

Som med så meget andet, gør du dig selv en kæmpe fordel ved at handle hos en autoriseret forhandler af Emporio Armani ure. Når du handler med en autoriseret forhandler, er du garanteret en garanti på uret du køber, ligesom at sælgeren har fået træning eller uddannelse i at rådgive dig under dit køb. Skulle dit Armani ur efterfølgende få nogle skader, kan den autoriserede forhandler sikre dig, at uret bliver indleveret til et autoriseret værksted som er specialister i at reparere netop denne type af ure. At handle hos en autoriseret forhandler er ligeledes en garanti for, at du handler med en originalvare og ikke et kopi. Her vil de officielle papirer, garantbeviser og indpakning til urene følge med, som samtidig gør det muligt for dig at sælge uret videre brugt, hvis du en dag skulle bestemme dig for dette.