Hugo Boss

De fleste kender Hugo Boss. De fleste ved også, at Hugo Boss står for elegance og stilfulde produkter. Produkter af høj kvalitet og et godt ry. Og et Hugo Boss ur er ingen undtagelse! 

Varemærket Hugo Boss blev stiftet i 1923, og lige siden da, har familien været kendt for, at skabe teknisk design og detaljer i Hugo Boss urene, i højeste kvalitet. 

Leder du efter et pålideligt armbåndsur, så kan du ikke undgå Hugo Boss.

Hugo Boss 1512600

Hugo Boss ure er garant for kvalitet af allerhøjeste karat. Man kan være sikker på, at når man køber et Hugo Boss ur, så har man investeret sine penge godt og man får både god stil og flot design for alle pengene.

Hugo Boss 1512600 er et armbåndsur til herrer, som har et chronographisk Quartz urværk. Uret er fremstillet i rustfrit stål, hvilket også er tilfældet med urets lænke. Lænken er nem at afkorte, således at det kan opfylde de personlige behov man måtte have til længden.

Urskriven er sort, mens indekseringen er hvid. Dette giver et klassisk og elegant look, som udstråler coolness og god smag. Urskiven beskyttes af mineralglas, som gør uret modstandsdygtig overfor skrammer og ridser.

Uret har mange smarte funktioner, herunder datovisning, stopur og en vandtæthed helt ned til 100 meter.

Urskiven måler 48 mm i diameter, mens den i dybden måler 13 mm.

Køb dit Hugo Boss ur her

Hugo Boss 1512662

Denne model blev sendt på gaden af Hugo Boss for at fejre modebrandets involvering i motorsport. Modellen er en limited addition, som kun er produceret i et meget begrænset omfang. Det gør uret mere unikt og eksklusivt. Hugo Boss uret har et sort urkasse, som er produceret i rustfrit stål.

Hugo Boss 1512662 har en lang række smarte funktioner. Inde i urskiven er placeret fire mindre ure, som hver har en unik funktion: Sekondviser, 24-timers ur, alarm og stopur. Alarm og stopuret kan styres ved hjælp af små knapper på siden af uret.

Viserne kan ses i mørke og uret er vandtæt ned til 100 meter.

Remmen er lavet af gummi og designet som et hjul i anledning af, at uret markerer at Hugo Boss’ har medvirket i motorsport i 30 år. Det er nemt at justere remmen, så den passer til langt de fleste.

Uret leveres i en original Hugo Boss uræske.

Køb dit Hugo Boss ur her

hugo boss logo