Børneure

Ligesom med de fleste andre produkter, kan man naturligvis også få ure til børn.
For så snart børnene bliver gamle nok til at kunne klokken – og lærer det – kan de få en masse sjov ud af at gå rundt med et børneur på håndleddet.

Derfor har vi her på denne side samlet det store udvalg af ure til børn, så du også kan finde det ur, der passer til dit barn.
Vi har børneure til drenge, børneure til piger og børneure, som passer de fleste børn.
Er du på jagt efter “mit første ur” til dit barn, er du altså kommet til det helt rette sted. Udover at finde et stort udvalg af ure til børn, finder du også en vejledning til hvad du bør holde øje med, når du starter jagten på barnets første ur.

Lille vækkeur i hvid

Størrelser på armbåndsur til børn

Når det gælder børneure er det yderst vigtigt, at man er opmærksom på de specifikationer, som uret har. For kommer man til at vælge et almindeligt ur til et barn, vil det sandsynligvis falde af barnets håndled, fordi almindelige ure er alt for store til børn.
Hold derfor altid øje med urenes specifikationer, så du kan være sikker på at få et børneur, der passer til dit barns håndled.

Udover at være opmærksom på urremmens størrelse, bør du også være opmærksom på selve urskiven. For selvom uret passer rundt om håndleddet, kan det sagtens være, at urskiven er for stor til håndleddet, og at uret derfor ikke kommer til at sidde særligt godt.

Hvilke funktioner skal et børneur have?

For et børneur er det ikke lige så vigtigt med forskellige funktioner, som det er for almindelige ure til voksne.
Vigtigst af alt er det, at et børneur kan vise hvad klokken er – og kan være med til at lære barnet at kunne klokken.

Dog afhænger børneurets funktioner også af, hvor gammelt barnet er, som skal have et ur. Et mindre barn har sandsynligvis kun brug for at uret kan vise klokken, enten digitalt eller med visere. Og her er et analogt ur med visere bedst, når klokken skal læres for første gang. Større børn kan derimod få meget ud af ure med flere funktioner som for eksempel stopur, skridttæller og diverse andre funktioner, som kan bruges til sport og leg.

Lyserødt vækkeur til børn

Børneure til piger

Ligesom med mange andre børneting, er børneure til piger kendetegnet ved at komme i farver såsom pink, lyserød, lilla, rød og lignende farver. Dog finder man naturligvis pigeure i alle regnbuens farver, så også dit barn kan få et ur i den farve, som hun allerbedst kan lide.

Pigeure kommer som regel også med forskellige mønstre eller tegninger på remmen eller i selve urskiven. Det kunne for eksempel være et ur med sommerfugle, et ur med glimmer eller måske et ur med karakterer fra favorit TV-serien som for eksempel et Gurli Gris ur eller et Dora Udforskeren ur.

Børneure til drenge

Drengeure findes – ligesom pigeurene – typisk i de såkaldte drengefarver som for eksempel blå, grøn og sort. Dog er der ingen grænser for hvilken farve, man kan få et drengeur i her på Clocks.dk.

Der er som sådan ikke forskel på ure til drenge og ure til piger udover at der kan være forskel på udsmykningen som for eksempel farver og mønstre. Går dit barn op i fodbold, vil han med stor sandsynlighed blive glad for et ur med fodbolde på. Og hvis han går mere op i motorer eller teknik, kan det være, at han foretrækker et digitalt ur med masser af knapper, dimser og funktioner, som han kan lege med og udforske.

Hvad koster et børneur?

Generelt om børneure kan man sige, at prisen er noget lavere end den er for almindelige ure til voksne. Det hænger ganske naturligt sammen med, at der jo er brug for mindre materiale til mindre ure, men også fordi et børneur typisk ikke skal bruges lige så lang tid, da børn vokser meget og hurtigt, og derfor ikke kan passe det samme ur i længere tid ad gangen. Derfor kan man typisk finde børneure, der koster omkring 100 kr., hvilket jo er en super god pris for et børneur. Den typiske pris for et børneur ligger dog et sted mellem 200 og 500 kr. 

Prisen for et børneur afhænger både af hvilken type ur, man går efter samt hvilke funktioner uret skal have. Vil man blot have et standard analogt ur, som ikke skal have en masse tekniske funktioner, kan man få det noget billigere end hvis man vil have et børneur med mange forskellige funktioner. Det er nemlig også muligt at få en slags smartwatch til børn, som har nærmest de samme funktioner som almindelige smartwatches til voksne. Disse ure er noget dyrere end de analoge børneure. En mellemting i forhold til pris og funktioner kunne så for eksempel være et digitalt børneur med få knapper og funktioner.

Find en masse flotte børneure her:

Børneur med dinosaurusser
Pris: 129,95  
Læs mere »

Dette seje børneur er designet med forskellige remme med dinosaurusser. Urskiverne har tal i forskellige farver. Det gør det lidt lettere at lære tallene og klokken at kende. Uret har silikonerem, der kan fås i forskellige farver. Du kan vælge variant ved

Børneur med enhjørninger
Pris: 129,95  
Læs mere »

Det fine børneur, du ser her, er designet med forskellige remme med enhjørninger. Urskiverne har tal i forskellige farver. Det gør det lidt lettere at lære tallene og klokken at kende. Uret har silikonerem, der kan fås i forskellige farver. Du kan vælge v

Læs mere »

BØRNEUR DINOSAUR BLÅ Her får du et virkelig flot børneur dinosaur blå med mange flotte detaljer, både på remmen og i ur skiven. Dette ur til børn er med en blød rem og med tydelige tal, så det er nemt at se hvad klokken er. Uret er med tre visere til tim

Læs mere »

BØRNEUR DINOSAUR GRØN Her får du et virkelig flot børneur dinosaur grøn med mange flotte detaljer, både på remmen og i ur skiven. Dette ur til børn er med en blød rem og med tydelige tal, så det er nemt at se hvad klokken er. Uret er med tre visere til t

Magni børneur m. motiv
Pris: 129,95  
Læs mere »

Det fine børneur, du ser her, er designet med forskellige remme – vælg selv din favorit. Urskiverne er med tal og sekundviser. Det gør det lidt lettere at lære tallene og klokken at kende. Uret er med rem, der kan fås i forskellige farver og motiver. Du k

Miss Melody Børneur Lilla
Pris: 179,95  
Læs mere »

MISS MELODY BØRNEUR LILLA Her får du et virkelig flot Miss Melody Børneur Lilla med mange flotte detaljer, både på remmen og i ur skiven. Uret er med tekstilrem og med tydelige tal, så det er nemt at se hvad klokken er. Uret er med tre visere til time,

Læs mere »

MISS MELODY BØRNEUR LYSERØD Her får du et virkelig flot Miss Melody Børneur Lyserød med mange flotte detaljer, både på remmen og i ur skiven. Uret er med tekstilrem og med tydelige tal, så det er nemt at se hvad klokken er. Uret er med tre visere til t

Læs mere »

YLVI BØRNEUR GLITTER ENHJØRNING Smart Ylvi børneur glitter enhjørning fra Ylvi & the Minimoomis. Her får du et virkelig flot ur til børn med glimmer i silikone remmen og i urkassen. Der er et flot billede af Ylvi på urskiven og tallene er farverig