Casio

Du kender måske Casio ure for billige digitale ure. Digital ure til mænd og damer har været særdeles populære mange år. Især fordi et Casio ur ofte er billigt. Derudover får du mange funktioner til få penge. Eksempelvis kan du for under 1000 kroner, få fingrene i et vandtæt digital ur. Dette gør altså Casio til et meget populært ur mærke.

sølv casio herreur

Funktioner i digitale Casio ure

I 1980’erne introducerede Casio verdens første masseproducerede digital ur. Casio ure er kendte for, at have mange funktioner, samt at være meget innovative. Bevæger du dig ned til en Casio forhandler, vil du se, at mange af urene har funktioner såsom kompas, alarm, tidevands indikator, indstilling via radiosignal, lommeregner, termometer og barometer, samt en masse andet. 

Casio herreure

CASIO CLASSIC F-91W-1YER

CASIO G-SHOCK DW-5600E-1VER

CASIO GMW-B50000TCF-2ER

CASIO G-SHOCK GA-2100SU-1AER

Casio dameure

CASIO CLASSIC BASIC GOLD

CASIO CLASSIC B640WDG-7EF

CASIO G-SHOCK GMD-B800SU-4ER

CASIO VINTAGE A1000MCG-9EF

Populære Casio ur modeller 

Casio G-Shock er blandt de mest populære Casio ure, da det er et robust ur tilegnet til sport og udendørs brug. Casio G-Shock uret bliver også brugt som militærur. Det er især populært da det kommer i en digital ur version – men faktisk også i en kombination af analog og digital ur. 

Casio Classic er nok det mest kendte Casio ur. Det fås både som et dameur og herreur.
Derudover kommer Casio Classic i sølv, guld og sort. Uret er et særligt populært digital ur, da det typisk koster mellem 150-300 kroner. 

Casio AQ-230A-7DMQY Retro

Få styr på tiden på en flot og elegant måde med et Casio Retro ur. Denne model er en af Casio’s mest populære, hvilket primært skyldes det tidsløse design samt urets mange funktioner. Alarm, dato og stopur er blot et lille udvalg af de mange ekstra funktioner du får med, når du køber dette dameur fra Casio. Herudover er kvaliteten også i top, da du blandt andet har et forholdsvist tykt glas til at beskytte urkassen. Funktionelt får du altså alt hvad du kan drømme om, imens du på designsiden også får mere end opfyldt dine behov.

Urremmen på dette Casio dameur er udarbejdet i rustfrit stål, hvilket giver uret et stilrent og elegant look. Den hvide urskive og det rustfrie stål i sølv indgår i en smuk kombination, der giver dig et flot ur som passer til alle lejligheder.

Med i pakken får du 2 års fuld Casio producent garanti.

Køb dit Casio Retro ur her

Casio G-Shock G-8900A-7ER

Flot herreur fra Casio. Dette ur er en sportsmodel, som gør sig godt til aktive udøvere eller folk der godt kan lide et sporty look. At vi har med en sportsmodel at gøre understreges af, at klokken vises digitalt i stedet for analogt. Dette løsning har dog sine fordele, blandt andet er det nemt at læse tallene hurtigt, samtidig med man har nedtællingstimer og lignende som ekstra funktioner.

Som sagt vises klokken digitalt, ligesom du har mulighed for selvlysende tal og visere. Udover klokken bliver du også oplyst om dato, ugedag og meget mere på den flotte front, som altså indeholder alle tænkelige funktioner. I blandt egenskaberne kan nævnes evighedskalender, verdenstid og ikke mindst alarm. Sidstnævnte er endda også udstyret med snooze funktionen, som gør at man kan udskyde alarmen når den ringer første gang.

Designmæssigt får du en remspænde i stål og farven hvid, som flot kombineres med den sorte urskive.

Køb dit Casio G-Shock ur her

Casio G-Shock GA-110GB-1AER

Frækt sports ur fra Casio, der med garanti opfylder dine behov for et fedt og alternativt armbåndsur. Casio G-Shock skiller sig på mange måder ud fra mængden af armbåndsure, da du ikke får et helt almindeligt armbåndsur, men i stedet et frækt og stilet ét af slagsen. Uret er således designet i totalt blank sort resin, som giver uret en skinnende effekt. Herudover er urskiven og dennes ramme præget af flere forskellige varianter guld, hvilket fuldender designet og skaber en helt unik bling-bling effekt.

Dette Casio armbåndsur er bestemt ikke til den kedelige type, da det uden tvivl vil skabe en masse opmærksomhed. Det er dog udelukkende positivt, eftersom uret virkelig er i en klasse for sig. Udover det flotte design, får du også et armbåndsur der med garanti vil holde i lang tid. Således er uret chok-afvisende, resistent overfor magnetfelter og udstyret med blandt andet stopur og verdens ur. Sidstnævnte gør at du altid kan blive oplyst om klokken, uanset hvor i verden du befinder dig.

Køb dit Casio G-Shock ur her

Casio Collection AQ-230GA-9DMQYES

Et klassisk og tidsløst kombinationsur fra en af verdens mest anerkendte producenter, Casio. Den japanske ur producent Casio har igennem tiderne forbløffet såvel mænd som kvinder med deres innovative design og høje kvalitet, hvilket netop også er tilfældet med dette ur. Uret her hører til serien Casio Collection, der er en tidsløs linje af smukke og holdbare armbåndsure.

Dette ur fra Casio Collection er designet i farven guld, hvilket giver et charmerende og eksklusivt look. Materialet er naturligvis rustfrit stål, der fungerer som din garanti for høj kvalitet og ikke mindst en behagelig følelse. Selve tiden vises både digitalt og analogt på den store urskive, som også er udarbejdet i farven guld.

Af ekstra funktioner du får med dette ur fra Casio kan nævnes stopur (1/100 sekunder), automatisk kalender og daglig alarm. Sidstnævnte kan minde dig om gentagende begivenheder i løbet af en dag, som kræver din opmærksomhed.

Køb dit Casio Collection ur her

Casio Edifice EQW-M710DB-1A1ER

Imponerende herreur fra den enorme japanske ur producent Casio. Kendt for blandt andet Casio Collection og mange andre serier af armbåndsure kan vi med stolthed præsentere Casio Edifice, der er et unikt og eksklusivt herreur. Urværket er således solcelledrevet og udstyret med kronograf, hvilket bringer dette ur op i en klasse for sig. Herudover har uret indbygget radiosignalmodtager, som i al sin enkelthed betyder at uret altid viser den præcise tid, da den modtager tidsindstillinger fra radiosignalerne. Dette er unikt og specielt, hvilket som sagt gør Casio Edifice til et helt specielt armbåndsur.

Casio Edifice EQW-M710DB-1A1ER
Casio Edifice EQW-M710DB-1A1ER

Herreuret her er produceret i klassisk rustfrit stål, som sikrer dig en høj kvalitet og et flot look. Urskiven er i sort og inkluderer udover den traditionelle også tre mindre skiver, som giver dig ekstra funktioner. Der er kræset for detaljerne hos Casio Edifice, hvilket betyder at du også får stopursfunktion, daglig alarm, automatisk kalender og meget mere udover urets traditionelle funktioner.

Køb dit Casio Edifice ur her

Casio Collection W-213-1AVES

Lækkert og funktionelt sports ur fra Casio. Bevar overblikket, selv i pressede situationer, med dette lækre og utrolig lette sports ur. Den japanske ur producent Casio har for vane at levere høj kvalitet, hvilket også er tilfældet med dette ur fra Classic kollektionen. Tiden vises digitalt, hvilket gør uret ideelt til sportsbrug og derfor også et multifunktionelt et af slagsen.

Dette sports ur er udstyret med en masse lækre features og funktioner, som gør at du får meget mere end man lige tror ved første øjekast. Dette inkluderer blandt andet LED lys til at oplyse urskiven i mørke, sekundær tidszone hvis dette er nødvendigt og stopursfunktion med foreløbig tid, mellemtid og sluttid. Dette er blot et lille udpluk af de mange funktioner, som herudover også tæller blandt andet daglig alarmfunktion, vandafvisende og ikke mindst en batterilevetid på intet mindre end 10 år. Dette ur er altså ganske specielt, eftersom du får enormt mange ekstra funktioner med i prisen, som gør uret utrolig funktionelt og smart på samme tid.

Køb dit Casio Collection ur her

Casio Edifice EFR-510D-1AVE

Som en del af den innovative og verdensberømte Edifice kollektion er dette ur helt i særklasse, eftersom det ligger helt i top hvad angår kvalitet, design og funktionalitet. Casio har igennem tiderne produceret mange kvalitetsure, hvorfor man altid kan regne med et højt niveau indenfor dette. Hvad der derimod gør Casio Edifice særligt specielt er, at dette armbåndsur er solcelledrevet og har indbygget radiosignalmodtager. Sidstnævnte betyder at du altid har den helt præcise tid oplyst, da uret som sagt modtager tidsindstillinger fra radiosignalerne, som holder den konstant opdateret.

Dette er uden tvivl et rigtig godt ur til den kvalitets- og modebevidste, eftersom uret har alt hvad man kan forlange og mere til. Designet er flot og lækkert, men særligt de mange funktioner gør dette ur attraktivt. Hvis du er interesseret i noget helt nyt og spændende er det uden tvivl Casio Edifice du skal gå på jagt efter, da du her får et innovativt ur der skiller sig ud fra mængden.

Køb dit Casio Edifice ur her

Casio Edifice Red Bull EQW-A1000RB-1AER

Specialproduceret armbåndsur til mænd fra den populære og innovative Casio Edifice kollektion. I og med dette er en specialproduceret model findes den kun i et begrænset antal eksemplarer, hvorfor du skal være hurtig på aftrækkeren, hvis du ønsker det lækre og funktionelle Red Bull ur fra Casio.

Dette herreur er designet i samarbejde med Formel 1 holdet Red Bull, som blandt andet har Sebastian Vettel i stalden. Derfor bærer den populære Formel 1 kører naturligvis dette ur, hvilket er et vidnesbyrd om kvaliteten og ikke mindst stilen Casio har lagt for dagen. Edifice kollektionen er særlig kendt for deres solcelledrevne teknik og ikke mindst radiosignalmodtager, som også er tilfældet ved denne model. Dette betyder blandt andet at du altid har den helt præcise tid, eftersom uret modtager tidsindstillinger fra radiosignaler.

Dette er uden tvivl den perfekte løsning til manden der har alt, da dette armbåndsur er specielt, lækkert designet og ikke mindst kun produceret i et begrænset antal.

Køb dit Casio Edifice ur her

Casio Edifice EQS-A500DB-1AVER

Dette elegante armbåndsur til mænd er produceret og designet af Casio, hvilket normalt er synonym for høj kvalitet og lækkert design. Uret stammer fra Casios modebevidste Edifice serie, som har fået stor ros af kritikere verden over.

Urkassen er lavet af sølv rustfrit stål, mens urglasset er produceret af mineralglas.

Casio Edifice EQS-A500DB-1AVER har mange funktioner, som vil komme brugeren til gode i hverdagen:

 • Solcelleenergi betyder, at urets batteri er genopladligt ved hjælp af solen. Derfor skal man aldrig selv bekymre sig om, uret går ud.
 • Neo-Display betyder, at uret kan vise tiden i mørke i flere timer i træk på trods af, at det kun bliver eksponeret for sollys i få minutter.
 • Tachymeter. Denne funktion ses ikke i mange ure. Den kan blandt andet bruges til at beregne hastihed og afstand.

Derudover er Casio uret udstyret med alarmer og stopur.

Bestiller man uret kommer det i original emballage fra Casio.

Køb dit Casio Edifice ur her

Casio Outgear ur SGW-300H-1AVER

Dette ur fra Casio stammer fra virksomhedens Outgear kollektion. Serien passer perfekt til udendørs brug. Casio Outgear ur SGW-300H-1AVER indeholder et væld af fede funktioner, som gør uret ideelt til en lang fisketur, en tur i vildmarken eller andre fysiske præstationer.

Uret er lavet af alumium og har mange funktioner. Alligevel vejer det kun 100 gram, hvilket er ideelt, når man skal bevæge sig meget.

Blandt de mange fede funktioner, som Casio har gemt i den informationstætte urskive er eksempelvis:

 • Verdensur fra 48 byer i 29 forskellige tidszoner.
 • Altimeter, som med 100 % nøjagtighed fortæller, hvilken højde, man befinder sig i.
 • Termometer, der kan måle helt ned til – 15 grader.
 • Barometer funktion.

Derudover indeholder uret selvfølgelig stopur, mange alarmmuligheder samt kalender indtil 2099.

Alt i alt er Casio Outgear ur SGW-300H-1AVER et perfekt ur til manden, som er lidt mere end aktiv end gennemsnittet. Uret kommer med en praktisk sort gummirem, som er nem at justere.

Casio Pro Trek PRW-2500-1ER

Dette Casio ur er måske virksomhedens mest avancerede ur til dato. Uret har et utal af forskellige funktioner, som gør uret perfekt til alle former for sport og friluftsliv.

Urskiven er prydet med forskellige funktioner og data. Remmen er lavet af sort gummi, og er meget nem at justere.

Casio Pro Trek PRW-2500-1ER
Casio Pro Trek PRW-2500-1ER

Blandt de funktioner, som har Casio Pro Trek PRW-2500-1ER populært blandt mange outdoor entusiaster er eksempelvis muligheden for at bruge uret som kompas, at uret er vandtæt helt ned til 200 meter og at uret er i stand til at fungere ved hjælp af sollys, hvis det skulle blive nødvendigt.

Derudover har uret en mængde funktioner, som man sjældent ser i andre ure:

 • Uret har et altimeter, som kan måle højde med 100 % nøjagtighed.
 • Uret kan vise månedata om månens faser og cyklus
 • Der er en tidevandsgraf, som giver specifikke data om ebbe og flod.
 • Derudover er uret udstyret med batterier, som sikrer en ekstra lang levetid.

Køb dit Casio Protrek ur her

Casio Protrek PRG-550BD-1ER

Protrek uret fra Casio er et perfekt ur til den moderne og aktive mand. Uret er kendt for sit store display, sine mange funktioner, men især en imponerende modstandsdygtighed. Casio Protrek PRG-550BD-1ER har en imponerende evne til at klare vand, hårde stød, kulde og barske omgivelser. Derfor er uret fra Casio ideelt til manden, som kan lide at bruge meget tid i naturen.

Det kan også bruges af professionelle bjergbestigere, orienteringsløbere og fiskere. Det skyldes, at uret kan levere en enorm mængde af vigtig information.
Uret viser både tiden analogt og digitalt. Derudover kan det modstå temperaturer helt ned til – 10 grader. Det kan også drives af solenergi, hvilket er meget praktisk, når man er langt fra den nærmeste by.

Derudover er der mange andre funktioner indbygget i uret:

 • Verdensur
 • Stopur
 • LED-lys, når man vipper med armen.
 • Termometer
 • Barometer

Selvom uret er praktisk, er det meget moderne. Det ses eksempelvis på den lækre, sorte stållænke, som hører med uret.

Køb dit Casio Protrek ur her

Historien om Casio ure

Casio blev grundlagt i 1946, i den japanske by Shibuya udenfor Tokyo. 

Det første produkt der kom ud af Casios fabrikker, var en guldfingerring produceret til at holde en cigaret. Under 2. verdenskrig var cigaretter i høj kurs. Og med opfindelsen af fingerringen fra Casio, kunne soldaterne have fingrene fri, samtidig med, at de havde tændt cigaretter. Det gjorde Casio til et meget kendt brand på kort tid.

Sidenhen udvidede Casio deres produktportefølje til at indeholde den kendte lommeregner vi alle sikkert har haft i folkeskolen. Men også mobil telefoner, digital kameraer, musikinstrumenter og altså analog og digital ure.

Casio er altså et brand du ikke kan komme uden om, og derfor anbefaler vi, at du bør tage et kig på dette urmærke, hvis du leder efter et billigt digital ur. Men også hvis du leder efter et godt digitalt sportsur til udendørsbrug.

Find et større udvalg af Casio ure her

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur AWG-M100A-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret AWG-M100A-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur AWG-M100B-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret AWG-M100B-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur AWG-M100SB-2AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret AWG-M100SB-2AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Flot Casio herreur på Ø 41 mm i klassisk design. Uret er med dato og ugedag visning, mineral glas og vandbeskyttet til 5 ATm (50 meter). >

Læs mere »

Flot Casio herreur på Ø 41 mm i klassisk design. Uret er med dato og ugedag visning, mineral glas og vandbeskyttet til 5 ATm (50 meter). >

Læs mere »

Flot Casio herreur på Ø 41 mm i klassisk design. Uret er med dato og ugedag visning, mineral glas og vandbeskyttet til 5 ATm (50 meter). >

Læs mere »

Flot Casio Edifice herreur lavet i stål med lænke. Urskiven er sort med blå detaljer på chronografen og kransen.Flot Casio Edifice herreur lavet i stål med lænke. Urskiven er sort med blå detaljer på chronografen og kransen. >

CASIO G-SHOCK – BASIC (3193)
Pris: 1.499,00  
Læs mere »

Fedt sort CASIO G-SHOCK – BASIC (3193) herreur i sort med et væld af funktioner. Uret er stødafvisende og er vandtæt til 20 ATM så det kan virkelig tåle at blive brugt.Fedt sort CASIO G-SHOCK – BASIC (3193) herreur i sort med et væld af funktioner. Uret e

Læs mere »

CASIO G-SHOCK – BASIC (5081) herreur i sort med lysegrå visere. Armbåndsuret er stødafvisende og viser ugedag og dato. Du kan indstille uret med alarm eller benytte timer og stopur. Ved et tryk på tændes et lille LED lys i en kort periode, så skiven kan a

Læs mere »

CASIO G-SHOCK – BASIC (5081) herreur i sort med røde knapper og detaljerArmbåndsuret er stødafvisende og viser ugedag og dato. Du kan indstille uret med alarm med snooze-funktion eller benytte timer og stopur. Ved et tryk på tændes et lille LED lys i en k

Læs mere »

Casio G-Shock herreur i sort med gummirem, digital med dag og dato

Læs mere »

Casio G-Shock anadigi herreur i sort fiber. >

Læs mere »

Casio G-Shock herreur i sort fiber >

Læs mere »

Fedt Casio G-Shock Mudmaster (5594) Premium. Urkassen er sort og og den kraftige gummirem er armygrøn.Uret kan virkelig holde til noget. Urkassen er lavet i resin kombineret med carbon og er konstrueret så det kan modstå stød, slag og vibrationer, samt er

Læs mere »

Fedt CASIO G-SHOCK Pro herreur i rosa stål med lænke.Funktioner5 daglige alarmerLyden når man benytter knapperne på uret kan slås fra. Indstillet alarmer og nedtællinger påvirkes ikke af detteEt symbol indikerer hvor meget strøm der er tilbage på urets

Læs mere »

Fedt CASIO G-SHOCK Pro herreur i stål med lænke.Funktioner5 daglige alarmerLyden når man benytter knapperne på uret kan slås fra. Indstillet alarmer og nedtællinger påvirkes ikke af detteEt symbol indikerer hvor meget strøm der er tilbage på urets batte

CASIO G-Shock Sort Ana/Digi
Pris: 1.299,00  
Læs mere »

Fedt CASIO G-SHOCK herreur i sort gummi. Uret er stødafvisende, så det virkelig kan tåle at blive brugt. Uret kan skiven lyses op, ved et tryk på en knap.Uret har stopur, timer og alarm. Derudover har uret en automatisk kalender, så den efter første indst

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-100-1A1ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-100-1A1ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-100-1A4ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-100-1A4ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-100B-4AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-100B-4AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-100B-7AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-100B-7AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-110-1BER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-110-1BER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-110GB-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-110GB-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-140-1A1ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-140-1A1ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-140-6AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-140-6AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-2100-1A1ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-2100-1A1ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-2100-1A3ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-2100-1A3ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-2100-1A4ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-2100-1A4ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-2100SKE-7AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-2100SKE-7AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-2100SU-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-2100SU-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-2110ET-8AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-2110ET-8AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-700-1BER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-700-1BER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-710GB-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-710GB-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-900-4AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-900-4AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-B001-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-B001-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-B001-4AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-B001-4AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-B001G-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-B001G-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-B2100-1A1ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-B2100-1A1ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-B2100-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-B2100-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-B2100-2AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-B2100-2AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-B2100-3AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-B2100-3AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GA-B2100C-9AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GA-B2100C-9AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GAW-100B-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GAW-100B-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GBA-800-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GBA-800-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GBA-900UU-3AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GBA-900UU-3AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GBD-200-1ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GBD-200-1ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GBD-200-2ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GBD-200-2ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GBD-200-9ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GBD-200-9ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GBD-800-8ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GBD-800-8ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GBD-800UC-5ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GBD-800UC-5ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GBD-800UC-8ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GBD-800UC-8ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GM-2100-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GM-2100-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GM-2100B-3AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GM-2100B-3AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GM-2100G-1A9ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GM-2100G-1A9ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GM-2100N-2AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GM-2100N-2AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GM-S2100-3AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GM-S2100-3AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GM-S2100B-8AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GM-S2100B-8AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GM-S2100PG-1A4ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GM-S2100PG-1A4ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GM-S5600-1ER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GM-S5600-1ER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GMA-S110GB-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GMA-S110GB-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GMA-S110GS-3AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GMA-S110GS-3AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GMA-S110GS-8AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GMA-S110GS-8AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GMA-S110SR-7AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GMA-S110SR-7AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GMA-S120GS-3AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GMA-S120GS-3AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GMA-S120GS-8AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GMA-S120GS-8AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GMA-S140M-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GMA-S140M-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GMA-S140M-4AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GMA-S140M-4AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GMA-S140M-7AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GMA-S140M-7AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GW-B5600BC-1BER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GW-B5600BC-1BER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GW-M5610U-1BER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GW-M5610U-1BER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Køb dette Casio Herreur GXW-56-1AER online. Samtlige armbåndsure er 100% originale og bliver leveret i deres tilhørende æsker. Køb online med FRI fragt og få armbåndsuret GXW-56-1AER fra Casio leveret hurtigst muligt.

Læs mere »

Lækkert digitalur fra Casio der er vandtæt til 20atm (200 m) så det kan bruges til både svømbing og dykning. Herreuret er radiostyret, så tiden altis vises korrekt (EU, USA, Japan).Uret er lavet i stål med en lækker stållænke og har automatisk kalender, w

Læs mere »

Lækkert Casio Waveceptor digitalt herreur i sort med en behagelig sort gummirem. Uret er vandtæt til 20 ATM (200 m) og kan bruges til at svømme og dykke med.Det er udstyret med World Time, der viser kloken i større byer rundt om i verden. Den automatiske