Dameure

Det kan være svært at finde det helt perfekte dameur, fordi der findes så mange forskellige slags ure. Derudover har de fleste mennesker forskellige behov for funktioner, udseende, størrelse og meget mere for deres ur.

For der kan være stor forskel på, hvilket ur man skal have, alt afhængig af, om man ønsker et ur, der kan fungere som en form for accessory, eller om man gerne vil have et dameur, som også skal kunne bruges som aktivitetsur eller træningsur til fitness eller løbetræningen.

Herunder kommer vi derfor ind på de mange forskellige parametre, som har betydning for hvilket dameur, der passer bedst til dig.

Der findes nemlig rigtig mange forskellige typer af dameure, som egner sig til forskellige behov og forskellige, personlige udtryk. Den type dameur, du vælger, kan altså tilpasses din personlige stil, men bør naturligvis også opfylde de behov, som du har. Dermed sagt, at dit ur skal have nogle bestemte funktioner, som opfylder disse behov.

Dameur med hvid skive

Hvilke funktioner skal dit dameur have?

Når du går på jagt efter dit nye dameur, er der forskellige funktioner, du kan vælge imellem. Og disse funktioner hænger som regel også sammen med den type af ur, som du gerne vil have.

For går du efter et dameur, der skal fungere som et smykke, har du sandsynligvis ikke de store præferencer til hvilke funktioner, uret skal have – udover at det naturligvis skal kunne fortælle dig hvad klokken er.
Har du derimod brug for, at dit ur også skal kunne bruges til sport, som for eksempel styrketræning, løb eller svømning, har du brug for et ur, som er vandtæt. Det gælder både, hvis du skal bruge dit dameur til svømmetræning, men også til løb, da det kræver et ur, der kan modstå både sved og regn. 

Måske har du også brug for et ur med stopur, hvis du skal bruge dit dameur til løbetræning. Har du derimod brug for en blanding af det hele, kan det være, at et dameur med GPS og skridttæller er den perfekte løsning for dig, så du kan se hvor aktiv du er i løbet af dagen.

Og så findes der naturligvis også dameur som smartwatch, som har de fleste funktioner indbygget, hvor du også kan se opkald og beskeder, som du modtager på din smartphone.

Træningsur til kvinder

Valg af urværk

Går du efter et mere klassisk dameur, har du måske også nogle præferencer til hvilket urværk, dit nye dameur skal have.

Urværket er den måde, dit dameur fungerer på, hvilket med andre ord vil sige, at det er den teknik, der får uret til at køre. Her findes der for eksempel dameur med kvarts urværk (også kaldet quartz dameur), som er det mest udbredte urværk i Danmark. Det er batteridrevet og kræver minimal vedligeholdelse.

Kinetiske dameure er også en form for kvarts urværk, hvor forskellen består i, at uret både kører på batteri, men også den kinetiske energi, der dannes, når viserne bevæger sig.

Og så findes der naturligvis også dameur med mekanisk urværk, som fås både automatisk og manuelt. Det manuelle urværk skal trækkes op, og det automatiske urværk opsamler selv energi, når du bevæger dig.

Der er fordele og ulemper ved alle de forskellige urværk, så det gælder om at overveje hvilken type, der passer bedst til dig.

Dameur i forskellige designs og størrelser

Som vi allerede har nævnt, findes der et hav af forskellige typer af dameure med mange forskellige designs og i forskellige størrelser.

Der er altså rig mulighed for at finde et flot dameur, som passer perfekt til dig. Uanset om du er på jagt efter et sportsur, et vintage dameur, et billigt dameur eller et lille dameur til et småt håndled. For her er der også forskellige muligheder, der egner sig mere eller mindre godt.

Mange damer har problemer med at vælge et dameur, der passer, fordi de har et meget lille håndled. Og derfor er det en god idé at undersøge, hvilke størrelser, man kan få sit ønskede dameur i, så man kan være sikker på, at man kan passe det ur, man vælger.


Når det kommer til udseende og design, er der også mange forskellige muligheder.

Først og fremmest kan man få dameure med både store og små urskiver – vælg for eksempel et ur, hvor husets diameter er 28 mm eller helt op til 43 mm. – og med forskellige former, størrelser og farver på viserne.

Man kan også vælge mellem urremme i forskellige materialer og farver – for eksempel dameur med lædderrem og dameur med stålrem.

Og så kan man også tilpasse uret til sine præferencer, når det kommer til mærke, pris, visere og om det skal være et analogt dameur eller digitalt dameur, eller noget helt tredje.

Mulighederne er mange, og der er helt sikkert mulighed for, at du kan finde et godt dameur, der passer til dig og din stil.

Elegant dameur

Pris: Hvad koster et godt dameur?

Ligesom med herreure, kan man også få dameure i alle prisklasser.

Det vil altså sige, at du sagtens kan finde et godt og billigt dameur til under 500 kr., mens du samtidigt også kan købe dameure fra dyre mærker som for eksempel et Rolex dameur eller et  Omega dameur.

Prisen for et godt dameur kan altså ligge mellem et par hundrede kroner og helt op til mange tusinde kroner. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, når det kommer til dameure, men når det handler om de dyre og eksklusive urmærker, er det som regel også selve brandet, man betaler for, når man vælger et dameur fra et af de dyre mærker.

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers dameur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers dameur fra Arne Jacobsen,

Arne Jacobsen City Hall dameur
Pris: 2.298,00  
Læs mere »

Stilrent dameur fra City Hall serien fra Arne Jacobsen. Det flotte og klassiske dameur med en klassisk 3-leds lænke passer perfekt til dig, der sætter pris på et stilrent dansk design og god kvalitet. Uret er med quartz urværk og har en diameter på 30mm.

Arne Jacobsen Roman dameur
Pris: 2.198,00  
Læs mere »

Enkelt og elegant Roman dameur fra Arne Jacobsen. Det flotte ur er med hvid skive og elegant sort læderrem. Uret har en diamemter på 34 millimeter.

Læs mere »

Et Ceramic dameur fra Bering med sort urkasse af rent rustfrit stål, sort mesh-lænke og glatpoleret smooth touch overflade på keramikken. Urskiven er sort med swarovski. Bering ure er kendt for deres tidsløse design, med smukke og minimalistiske i udtryk,

Læs mere »

Classic dameur fra Bering Time i poleret guld. Classic uret er lavet i et super minimalistisk design med markøre lavet som stave til at vise dig tiden. Urskiven er hvid med visere i guld.Med et ur fra Bering Time får du førsteklassesmaterialer, der er gar

Læs mere »

Et virkelig lækkert dameur fra Bering´s Classic collection. Uret er lavet i sølvfarvet rustfritstål og har en lækker changerende perler mor urskive med enklte streger til at markere timerne..Med et ur fra Bering Time får du førsteklassesmaterialer, der e

Læs mere »

Classic dame ur i børstet og poleret gulddublé fra Bering time. Det fine lille urhus har en bredde på 31 mm. og remmen måler 14 mm. i bredden og har klaplås. Uret er perfekt til hende, der ønsker et specielt dog klassisk ur i hverdagen.Med et ur fra Berin

Læs mere »

Dameur fra Bering i poleret rosaguld med rosafarvede urkasse af rent rustfrit stål og grå mesh lænke. Urskiven er grå med rosaguld farvet indeks. Skift mellem mesh-lænker og læderremme som du har lyst til på alle Bering ure. Bering ure er kendt for deres

Læs mere »

Et smukt ur til damer med en sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål og blå mesh lænke samt blå sunray urskive. Med et ur fra Bering Time får du førsteklassesmaterialer, der er garanti for utrolig holdbarhed og elegant, tidløst design. Bering forener dan

Læs mere »

Rødt Dameur fra Bering time med børstet sølv urkasse og rød Milanaise mesh lænker. det lækre ur har en diameter på 39 mm. og remmen kan indstilles i længden og måler 18 mm. i bredden. Bering uret er lavet i klassisk design og udstråler eksklusivitet og f

Læs mere »

Classic dameur fra Bering time med rustfristål sølv urkasse der måler 26 m i diameter og lækker blå mesh lænker. Remmen kan indstilles i længden, har klap lås og måler 14 mm. i bredden. Med et ur fra Bering Time får du førsteklassesmaterialer, der er gara

Læs mere »

Classic dame ur i børstet og poleret stål fra Bering time. Det klassiske ur har en firkantet urkasse, der måler 28 mm i bredden og remmen måler 14 mm. og har klaplås. Uret er perfekt til hende, der ønsker et klassisk og eksklusivt ur i hverdagen.Med et ur

Læs mere »

Classic dame ur med firkantede urkasse fra Bering time. Uret har stål skive, børstet og poleret stål Milanaise lænke og smuk guld urhus. Det smukke ur har en rektangulær urkasse der måler 20 mm i bredden og remmen måler 8 mm. i bredden og har klaplås. Ure

Læs mere »

Classic dame ur i børstet og poleret gulddublé fra Bering time. Det smukke ur har en rektangulær urkasse der måler 28 mm i bredden og remmen måler 14 mm. i bredden og har klaplås. Uret er perfekt til hende, der ønsker et specielt, dog klassisk ur i hverda

Læs mere »

Classic Dameur fra Bering time med en klassisk poleret guld urkasse og smuk sølv Milanaise lænker. Diameteren urskiven måler 31 mm. og remmen 17 mm. i bredden. Uret er lavet i det klassiske Bering design og udstråler enkelthed og eksklusivitetMed et ur fr

Læs mere »

Dameur fra Bering time med poleret guld urkasse og sølv Milanaise mesh lænker. Uret har en diameter på 29 mm. og remmen måler 14 mm. i bredden. Uret er lavet i det klassiske Bering design og udstråler enkelthed og eksklusiviteMed et ur fra Bering Time får

Læs mere »

Et klassisk dameur fra Bering i poleret guld med guldfarvede urkasse af rent rustfrit stål og sølvfarvet mesh lænke. Urskiven er sølvfarvet med swarovski elementer. Skift mellem mesh-lænker og læderremme som du har lyst til på alle Bering ure. Med et ur f

Læs mere »

Solar Dameur fra Bering Time med rudtfri stål urkasse og Milanaise lænker. Uret har en diameter på 26 mm. og remmen måler 10 mm. i bredden. Uret er i det klassiske Bering design og udstråler eksklusivitet og finesse.Med et ur fra Bering Time får du første

Læs mere »

Et flot dameur i titanium med en glansfuld guldfarvet urkasse af rent rustfrit stål og titanium guld lænke. Skift mellem mesh-lænker og læderremme som du har lyst til på alle Bering ure. Med et ur fra Bering Time får du førsteklassesmaterialer, der er gar

Læs mere »

Ultra Slim dame ur med poleret gulddublé m Milanaise rem fra Bering time. Urhuset har en bredde på 29 mm. og remmen måler 14 mm. i bredden og har spændelås. Til uret medfølger gratis en læderrem i brun kalvelæder.Med et ur fra Bering Time får du førstekla

Læs mere »

Ultra Slim dame ur med poleret stål m sølv farvet milanaise rem fra Bering time. Urhuset har en bredde på 29 mm. og remmen måler 14 mm. i bredden og har spændelås. Til uret medfølger gratis en læderrem i rød kalvelæder.Med et ur fra Bering Time får du før

Læs mere »

Ultra Slim Dameur fra Bering time lækre kollektion. Uret har en poleret sølv urkasse og blå mesh lænker med klaplås. Dette Cool ur har en diameter på 40 mm. Milanaise remmen kan indstilles i længden og måler 20 mm. i bredden. Bering uret er lavet i klassi

Læs mere »

Sort Ultra slim dameur fra Bering time med poleret rosa guld urkasse og sort mesh lænker. Det smukke klassiske ur har en diameter på 29 mm. og remmen kan indstilles i længden og måler 14 mm. i bredden. Det sorte look sammen med den rosa guld giver et eks

Læs mere »

Ultra slim Bering dameur med urskive i børstet look og urhus i poleret guld. Milanaise remmen er enkelt og smuk i sølv stainless steel.Urskive farve: Børstet gråUrrem bredde: 14 mmMed et ur fra Bering Time får du førsteklassesmaterialer, der er garanti fo

Læs mere »

Ultra Slim Dameur fra Bering time med poleret sølv urkasse og læder rem. Urskiven har en diameter på 29 mm. og remmen måler 14 mm. i bredden. Uret er lavet i det klassiske Bering design og udstråler enkelthed og eksklusivitetMed et ur fra Bering Time får

Læs mere »

Ultra Slim Dameur fra Bering time med børstet guld urkasse, sølv skive og sølv Milanaise mesh lænker. Uret har en diameter på 29 mm. og remmen måler 14 mm. i bredden. Uret er lavet i det klassiske Bering design og udstråler eksklusivitet og finesse.Med et

Læs mere »

Titan dameur. Et smukt ur til damer i bicolour titanium med lænke. Urskiven er hvid med flotte similisten. Med et ur fra Bering Time får du førsteklassesmaterialer, der er garanti for utrolig holdbarhed og elegant, tidløst design. Bering forener dansk, mi

Læs mere »

Et flot Ceramic dameur fra Bering Time med en poleret sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål og moderne sort mesh-lænke samt urskive med swarovski. Armbåndet er 10 mm bredt. Bering ure er kendt for deres tidsløse design, med smukke og minimalistiske i u

Læs mere »

Bering Classic dameur. Uret er fremstillet i Guldfarvet poleret/børstet stål og med en flot meshrem.

Læs mere »

Klassisk dansk design kombineret med moderne minimalisme – BERINGs CLASSIC COLLECTION. Den glansfulde sølvfarvede urkasse af rent rustfrit stål (316L), som også anvendes inden for medicinalindustrien, kombineret med en moderne sølvfarvet mesh lænke giver

Læs mere »

Klassisk dansk design kombineret med moderne minimalisme – BERINGs CLASSIC COLLECTION. Den glansfulde guldfarvede urkasse af rent rustfrit stål (316L), som også anvendes inden for medicinalindustrien, kombineret med en moderne guldfarvet mesh lænke giver

Læs mere »

Enkelt og elegant Classic dameur fra Bering til den modebevidste kvinde. Lækker kvalitet og smukt design.

Læs mere »

Bering Classic dameur. Flot dameur fremstillet i rustfrit stål og i farven guld/sølv. Urskiven er ultimativt beskyttet af et stærkt safirglas.

Læs mere »

Bering Classic dameur. Klassisk dansk design ur. Uret er fremstillet i rustfrit stål og ifarven guld, uret ermed safirglas der giver ultimativ beskyttelse af den hvide urskive. Den guldfarvede meshlænke giver uret højeste bærekomfort.

Læs mere »

Bering Classic dameur, fremstillet i børstet stål og med safir glas.

Læs mere »

Bering Classic dameur. Uret er fremstillet i rustfrit stål med en guldfarvet urkasse og sølvfarvet mesh rem. Safirglasset giver den ultimative beskyttelse af den flotte sølfarvede urskive.

Læs mere »

Bering Classic dameur. Uret er i klassisk dansk designi farven rosaguld/rødog fremstillet i rustfrit stål. Safirglasset giver den ultimative beskyttelse af den flotterøde urskive.

Læs mere »

Bering Classic dameur. Uret er fremstillet i Rosaforgyldt/sort rustfrit stål, og et safirglas der giver ultimativ beskyttelse af den flotte og klare sorte urskive.

Læs mere »

Bering Classic dameur. Uret er fremstillet i Rosaforgyldt/sort rustfrit stål, og et safirglas der giver ultimativ beskyttelse af den flotte og klare sorte urskive.

Læs mere »

Bering Classic dameur. Uret er fremstillet i rustfrit stål. Uret står rigtigt flot med den guldfarvede urkasse og den sølvfarvede mesh rem. Den sølvfarvede urskive er godt beskyttet af stærkt safirglas.

Læs mere »

Bering Classic er et klassisk Dansk designet dameur. Uret er fremstillet i forgyldt stål med safirglas.

Læs mere »

Et klassisk Bering ur til damer med en flot guldfarvet meshlænke og urkasse af rent rustfrit stål. Med et ur fra Bering Time får du førsteklassesmaterialer, der er garanti for utrolig holdbarhed og elegant, tidløst design. Bering forener dansk, minimalist

Læs mere »

Et smukt ur til damer med en poleret sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål og sølv mesh lænke samt hvid urskive.Bering ure er kendt for deres tidsløse design, med smukke og minimalistiske i udtryk, som gør at de passer til et hvert outfit. Uret er frem

Læs mere »

Et smukt ur til damer med en poleret sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål og sølv mesh lænke med en enkel hvid urskive. Med et ur fra Bering Time får du førsteklassesmaterialer, der er garanti for utrolig holdbarhed og elegant, tidløst design. Bering

Læs mere »

Bering dameur, i klassisk dansk design. Uret er fremstillet i rustfrit stålog med safir glas til at beskytte den hvide urskive. Meshlænken giver høj bærekomfort.

Læs mere »

Lækkert dame ur fra Bering, uret er fremstillet i rustfrit stål og med rustfri rem samt safirglas.

Bering dameur – 18034-334
Pris: 1.599,00  
Læs mere »

Pebble – A shape outside the norm. KiBiSi – En imponerende, kreativ alliance mellem stjernearkitekten Bjarke Ingels og designholdet Lars Holme Larsen og Jens Martin Skibsted. Inspireret af die glatte rullesten som findes langs den Skandinaviske kyst, ha

Læs mere »

BERING præsenterer i sin hightech keramik kollektion Slim Ceramic ure i et usædvanligt fladt design. Den flydende-glatte overfladestruktur af materialet fusioneres på ideel vis med det enkle og flade design af urene. Resultatet – tidsløs skønhed i dets

Læs mere »

Ultra klassisk dameur med en børstet sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål og moderne mesh-lænke samt urskive i hvid. Bering ure er kendt for deres tidsløse design, med smukke og minimalistiske i udtryk, som gør at de passer til et hvert outfit. Uret e

Læs mere »

Klassisk dameur fra Bering med børstet sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål og moderne rød mesh -lænke med rød urskive. Skift mellem mesh-lænker og læderremme som du har lyst til på alle Bering ure. Med et ur fra Bering Time får du førsteklassesmateri

Læs mere »

Et klassisk dameur i poleret guld med guldfarvede urkasse af rent rustfrit stål og sølvfarvet mesh lænke. Urskiven er sølvfarvet med guldfarvet indeks. Skift mellem mesh-lænker og læderremme som du har lyst til på alle Bering ure. Med et ur fra Bering Tim

Læs mere »

Et flot klassisk Bering ur, med poleret sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål og moderne sølv mesh -lænke med grå urskive. Bering ure er kendt for deres tidsløse design, med smukke og minimalistiske i udtryk, som gør at de passer til et hvert outfit. U

Læs mere »

Et flot klassisk dameur fra Bering med en poleret sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål og moderne mesh-lænke samt urskive med swarovski. Forklaring på vandtryk:3 ATM: Uret tåler vandstænk fra almindelig hverdagsbrug.5 ATM: Tåler almindelig brug i ex.

Læs mere »

Dameur med zirkoner fra Bering med urkasse af rent rustfrit stål, sølv mesh-lænke og zirkonia sten hele vejen rundt. Urskiven er med perlemor og swarovski. Bering ure er kendt for deres tidsløse design, med smukke og minimalistiske i udtryk, som gør at de

Læs mere »

Et flot og klassisk ur fra Bering som er designet af top designer Max René. Uret har en sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål og en grå silikone rem. Forklaring på vandtryk:3 ATM: Uret tåler vandstænk fra almindelig hverdagsbrug.5 ATM: Tåler almindelig

Læs mere »

Dette fine Bering dameur er lavet med en smuk poleret rosaguld urkasse og en dybrød urskive med rosaguld detaljer. Lænken er en Milanaise i 10 mm. bredde med klaplås.BERINGs SLIM SOLAR COLLECTION er kendetegnet ved, at de er drevet af solenskraft, eleganc

BERING Titanium dame 15630-701
Pris: 1.599,00  
Læs mere »

Bering Titanium. Flot dameur fremstillet i Titanium og med safirglas. Titanium gør uret utroligt let og behagelig at have på. Blandingen af den forgyldte Titanium og den børstede Titanium farve giver uret et smukt og lækkert feminint look.

BERING Titanium dame 15630-734
Pris: 1.599,00  
Læs mere »

Bering Titanium dameur. Uret er fremstillet i forgyldt Titanium, der gør uret let og lækkert at bære. Den fotte hvide urskive er ultimativt beskyttet af et safirglas.

Læs mere »

“Ultra Slim | poleret/børstet guld | 18729-010” dameur fra Bering. Kollektionen: Ultra Slim Kategori: Ur Køn: kvinde Glas: Flad safir glas Urværk: Kvarts Urkasse farve: poleret/børstet guld Urkasse højde: 5 mm

Læs mere »

Lækkert dameur i titanium fra Boccia, med en urskive i et lækkert design udført i titanium. Komplimenteret af en lænke i titanium er dette etrigtig elegant dameur, som du uden problemer kan anvende til alle dine begivenheder.

Læs mere »

Smukt og stilrent dameur fra Boccia med lysurskive og rem, hvilket gør det nemt for den, der bærer uret at matche det med alle garderobens forskellige outfits. Du får her et ur i både lækkert design og delikat kvalitet, som med sikkerhed ikke vil skuffe

Christina Watches – 306GWW
Pris: 2.495,00  
Læs mere »

Christina Watches keramisk dameur med hvid læderrem, 1 bevægelig diamant og safirglas. Swiss Made Quartz Modelnummer 306GWW Køn Dame Diameter 32mm. Tykkelse Glastype Safirglas Urkasse Keramisk Urværk Kvarts Rem /

Christina Watches – 306SBLBL
Pris: 2.495,00  
Læs mere »

Christina Watches keramisk dameur med sort læderrem, 1 bevægelig diamant og safirglas. Swiss Made Quartz Modelnummer 306SBLBL Køn Dame Diameter 32mm. Tykkelse Glastype Safirglas Urkasse Keramisk Urværk Kvarts Rem

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Citizen. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette skøn

Citizen Classic – FE1081-59E
Pris: 1.295,00  
Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Citizen. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette skøn

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Citizen. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette skøn

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Citizen. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette skøn

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Citizen. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette skøn

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Citizen. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette skøn

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Citizen. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette skøn

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Citizen. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette skøn

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Citizen. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette skøn

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Citizen. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette skøn

Læs mere »

Enkelt og elegant Classic Bayswater dameur fra Daniel Wellington. Uret er med hvid skive, blå nylonrem og måler 36 millimeter i diameter.

Læs mere »

Flot og lækkert Classic Petite Cornwall dameur fra Daniel Wellington. Det stilrene ur er med sort nylonrem og sort skive og har en diameter på 28mm.

Læs mere »

Klassisk Daniel Wellington Petite Sterling Black ur med meshlænke og sort skive. Lækkert og enkelt dameur fra Daniel Wellington.

Daniel Wellington Iconic Link
Pris: 1.599,00  
Læs mere »

Lækkert og elegant Iconic Link dameur fra Daniel Wellington. Det flotte ur er med sort skive og stållænke. Uret har en diameter på 36mm.

Daniel Wellington Iconic Link
Pris: 1.349,00  
Læs mere »

Enkelt og elegant Iconic Link Black dameur fra Daniel Wellington. Uret er med sort skive og urkasse og lænke er udført i rustfrit stål.

Læs mere »

Smuk og elegant Iconic Link dameur fra Daniel Wellington. Uret er med hvid skive og rosaforgyldt urkasse og lænke i stål. Uret har en diameter på 32mm.

Læs mere »

Smukt og lækkert Daniel Wellington Iconic Link dameur i rosaforgyldt stål. Uret er med sort skive og har en diameter på 28mm.

Læs mere »

Enkelt og elegant Daniel Wellington Petite dameur. Uret er med hvid skive og meshlænke og har en diameter på 36mm.

Læs mere »

Lækkert og elegant Daniel Wellington Petite dameur. Uret er udført i rosaforgyldt stål og har en rosa-farvet skive.

Læs mere »

Anderledes men lækkert Quadro Melrose Black dameur fra Daniel Wellington. Det flotte ur er udført i rosaforgyldt rustfrit stål og har en sort urskive med rosa markører.

Læs mere »

Lækkert og elegant Qaudro dameur fra Daniel Wellington. Uret er med hvid skive og urkasse i rosaforgyldt rustfrit stål samt sort læderrem.

Læs mere »

Klassisk ALEGRÍA dameur i gulddouble fra Festina Boyfriend kollektion. Uret er helt klassisk med en klassisk blå urskive med tydlige markeringer i guld og logo. Lænken i gulddublé måler 18,8 mm. i bredden.Festina Always FitsFestina Always Fits er visione

Læs mere »

Det smukke ALEGRÍA dameur i gulddouble fra Festina. Uret er helt klassisk med en smuk grøn urskive med tydlige markeringer i guld og logo. Lænken i gulddublé måler 18,8 mm. i bredden.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantast

Læs mere »

ALEGRÍA dameur i gulddouble fra Festina. Uret er super feminint med en lilla urskive med tydlige markeringer i guld og logo. Lænken i gulddublé måler 18,8 mm. i bredden.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-serier

Læs mere »

ALEGRÍA dameur i gulddouble fra Festina. Uret her den smukkeste lyse blå urskive med tydlige markeringer og logo. Lænken i gulddublé måler 18,8 mm. i bredden.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-serier i eminent

Læs mere »

ALEGRÍA dameur i gulddouble fra Festina. Uret her en smuk urskive med tydlige markeringer og logo. Lænken i gulddublé måler 18,8 mm. i bredden.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-serier i eminent kvalitet. Tidli

Læs mere »

Boyfriend Collection Dameur fra Festina. Uret med den hvide skive og bi-color lænke er et virkelig smukt ur. Oven i det, har uret et par funktioner der er skønne at have i hverdagen, som stopur, datovisning og 3 kronografer. Der ud over har uret de finest

Læs mere »

Gulddouble Boyfriend Collection Diamond Dameur fra Festina. Uret har en fin diamant monteret kl. 12 på den sølv farvede urskive. Uret har med den smukke skive og guldfarvede stål lænke et eksklusivt look. Der ud over, har uret et par funktioner der er skø

Læs mere »

Stål og rosa farvet bi-colorforgyldning Boyfriend Collection Diamond Dameur fra Festina. Uret har en klar diamant monteret kl 12 på den smukke sølv farvede urskive. Uret har med den smukke skive og two-tone stål lænke et eksklusivt look. Der ud over, har

Læs mere »

Boyfriend Collection Diamond Dameuret fra Festina, har en smuk klar diamant monteret kl 12 på urskiven. Uret har med den hvide skive og stål lænke et eksklusivt look. Der ud over, har uret et par funktioner der er skønne at have i hverdagen, som stopur, d

Læs mere »

Boyfriend Collection dameur fra Festina. Et utrolig eksklusivt ur med yndig perlemor skive og guld detaljer. Uret har de smukkeste sten sidene på index afmærkningerne og lynetten. Uret har et par funktioner der er skønne at have i hverdagen, som stopur, d

Læs mere »

Boyfriend Collection dameur fra Festina. Et bi-color ur med rosa detaljer på lænke or urskive. Det eksklusivt ur er med den yndig perlemor skive og rosa guld detaljer birkelig fint. Uret har de smukkeste sten på index afmærkningerne og lynetten. Uret har

Læs mere »

Boyfriend Collection dameur fra Festina. Et utrolig eksklusivt ur med blå perlemor skive og rosa detaljer. Uret har de smukkeste sten siddene på index afmærkningerne og lynetten. Der ud over, har uret et par funktioner der er skønne at have i hverdagen, s

Læs mere »

Boyfriend Collection dameur fra Festina. Dette ur har en smuk perlemors skive og med en enkel stål lænke et eksklusivt look. Der ud over, har uret et par funktioner der er skønne at have i hverdagen, som stopur, datovisning og 3 kronografer. Lænken måler

Læs mere »

Chrono dameur fra Festina med bi-color lænke i stål og gulddublé. Uret har en hvid urskive, med zirkonia på timeafmærkningerne. Det lækre dameur har stopurs funktion og 3 chronografer på urskiven.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag bran

Læs mere »

Lady´s Sport Dameur fra Festina. Uret er lavet i stål og rosa farvet bi-color forgyldning med en tydelig urskive i hvid perlemor. Urskiven har udover datovisning, swarovski sten ved afmærkningerne.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag b

Læs mere »

Lady´s Sport Dameur fra Festina. Uret er lavet i stål med en smuk rosa urskive. Urskiven har udover datovisning, swarovski sten ved afmærkningerne og er perfekt til sport da uret går ned til 10ATM.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag b

Læs mere »

Yndigt MADEMOISELLE dameur i stål fra Festina. Uret er enkelt og klassisk med en sart blå urskive med zirkonia sten på markeringerne og logo. Lænken i stål måler 16.8 mm. i bredden.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastisk

Læs mere »

MADEMOISELLE dameur i stål fra Festina. Det klassiske ur har en markant grøn urskive med zirkonia sten på markeringerne og logo. Lænken i stål måler 16.8 mm. i bredden.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-serier i

Læs mere »

MADEMOISELLE dameur i stål fra Festina. Det klassiske ur med den smukke lilla urskive har zirkonia sten på markeringerne og logo i urskiven. Lænken i stål måler 16.8 mm. i bredden.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske

Læs mere »

MADEMOISELLE dameur i stål fra Festina. Uret er enkelt og klassisk med en smuk rosa urskive med zirkonia sten på markeringerne og logo. Lænken i stål måler 16.8 mm. i bredden.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-s

Læs mere »

Rainbow Dameur fra Festina. Uret har en lækker urskive med farvede zirkonia på lynetten og guld markører i urskiven. Der ud over har urskiven 3 kronografer.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-serier i eminent kva

Læs mere »

Rainbow Dameur fra Festina. Det nye super feminine Rainbow ur, har klare kubiske zirkonia på kransen og guld markører i urskiven. Ud over at være et glimmerorgie uden lige, har uret 3 kronografer.Dette ur findes i flere lækre farve kombinationer.Festina A

Læs mere »

Rainbow Dameur fra Festina. Uret har en lækker mørk urskive med de flotteste farvede zirkonia på lynetten og guld markører i urskiven. Der ud over har urskiven 3 kronografer.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-se

Læs mere »

Rainbow Dameur fra Festina. Uhh det nye rosa farvede Rainbow ur fra Festina er slet ikke til at få øjnene fra. Uret har regnbue farvede kubiske zirkonia på kransen og regnbuefarvede markører i urskiven. Ud over at være et farveorgie uden lige, har uret st

Læs mere »

Rainbow Dameur fra Festina. Det rosa farvede Rainbow ur fra Festina, er et utrolig lækkert ur der slet ikke bliver til at komme uden om dette år. Uret har regnbue farvede kubiske zirkonia på kransen og regnbuefarvede markører i urskiven. Ud over at være e

Læs mere »

Det smukkeste Festina Rainbow dameur, med en rosegold forgyldt stål urkasse og helt enkel hvid gummi rem. Zirkonia i alle regnbuensfarver pynter urkransen og urskiven er lavet i flot hvid perlemor. Det er ikke bare zirkonia stenene der er i alle regnbuens

Læs mere »

Festina Rainbow Dameur med rosegold forgyldt stål urkasse og sort gummi rem. Urkransen er fyldt med flotte farvede zirkonia og urskiven er sort. Det er ikke bare zirkonia stenene der er i alle regnbuensfarver, også markørene på urskiven er farvede som reg

Læs mere »

Festina Rainbow er et utrolig lækkert og elegant dameur, med en smuk rosegold forgyldt stål urkasse og hvid gummi rem. Zirkonia i alle regnbuensfarver pynter urkransen og urskiven er flot hvid perlemor. Det er ikke bare zirkonia stenene der er i alle regn

Læs mere »

Festina Rainbow Dameur med de smukkeste farvede zirkonia på urkransen. Det er ikke bare zirkonia stenene der er i alle regnbuensfarver, også markørene på urskiven er farvede som regnbuen. Serien F20610 er alle lavet med gummi remme, der gør dem meget vele

Læs mere »

Festina Rainbow Dameur med flotte farvede zirkonia på urkransen, sort urskive og sort gummirem. Det er ikke bare zirkonia stenene der er i alle regnbuensfarver, også markørene på urskiven er farvede som regnbuen og står flot frem på den sorte urskive.Seri

Læs mere »

Festina Rainbow Dameur med farvede kubiske zirkoner på urkransen. Yay det nye Rainbow ur fra Festina er slet ikke til at få øjnene fra. Uret har regnbue farvede kubiske zirkonia på kransen og regnbuefarvede markører i den hvide urskive. Farveorgiet Rainb

Læs mere »

Festina SWISS MADE dameur i gulddouble med hvid skive og læderrem i sort croco præget læder. Uret er udstyret med datovisning, tydelig index visning og er vandtæt til 5 atm. og en diameter på 29,3 mm. Remmen måler 14 mm i bredden.Festina Always FitsFestin

Læs mere »

Festina SWISS MADE dameur i gulddouble med eksklusiv guld urskive og lænke i gulddouble rustfrit stål. Uret har datovisning og er vandtæt til 5 atm. og en rembredde på 15 mm.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-se

Læs mere »

Festina SWISS MADE dameur i gulddouble med hvid urskive og lænke i gulddouble rustfrit stål. Uret har datovisning og er vandtæt til 5 atm. og en rembredde på 15 mm.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-serier i emi

Læs mere »

Festina SWISS MADE dameur i gulddouble med smuk sort urskive og lænke i gulddouble rustfrit stål. Uret har datovisning og er vandtæt til 5 atm. og en rembredde på 15 mm.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-serier

Læs mere »

Nyt Festina SWISS MADE dameur i rustfrit stål med hvid skive og læderrem i sort præget læder. Uret er udstyret med datovisning og er vandtæt til 5 atm. og en diameter på 29 mm. Remmen måler 15 mm i bredden.Festina Always FitsFestina Always Fits er visione

Læs mere »

Det nye Festina SWISS MADE dameur i stål med en klassisk blå urskive og lænke i rustfrit stål. Uret har datovisning og er vandtæt til 5 atm. og en rembredde på 20 mm.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-serier i e

Læs mere »

Det nye Festina SWISS MADE dameur i stål med smuk hvid urskive og lænke i rustfrit stål. Uret har datovisning og er vandtæt til 5 atm. og en rembredde på 20 mm.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-serier i eminent

Læs mere »

Festina SWISS MADE dameur i stål med en klassisk sort urskive og lænke i rustfrit stål. Uret har datovisning og er vandtæt til 5 atm. og en rembredde på 20 mm.Festina Always FitsFestina Always Fits er visionen bag brandets fantastiske ur-serier i eminent

Læs mere »

Kendetegnene for ure fra Georg Jensen, designet af Henning Koppel, er urkassens og visernes minimalistiske, flydende linier. Ureret er fremstillet med en urskive i perlemor og en hvid læderem i kalveskind.

Læs mere »

Lady’s Diver ur fra Jaguar med stållænke og urkasse i guldduble og en smuk grøn urskive med klare sten. Uret er perfekt til dig, der elsker guld looked og med den grønne urskive og de klare sten ved afmærkningerne, bliver det næsten ikke bedre.Lady’s Dive

Læs mere »

Dette smukke og eksklusive Lady’s Diver dameur fra Jaguar med bi-color stållænke og urkasse og et smuk bordeaux urskive er to die for. Urskive har et helt fantastiske shine og dato visning med sten urskive hvilket giver uret et eksklusivt look, der er pe

Læs mere »

Dette smukke og eksklusive Lady’s Diver dameur fra Jaguar med stållænke og urkasse og en smuk perlemor urskive er helt utrolig. Urskive har et helt fantastiske shine og dato visning med sten urskive hvilket giver uret et eksklusivt look, der er perfekt t

Læs mere »

Lady’s Diver dameur fra Jaguar med stållænke og urkasse i klar rustfrit stål. Uret har en enkelt blå urskive med klare sten både på urskive og krans. Uret er perfekt til dig, der er vild med et eksklusivt look og med den smukke hvide urskive og de smukke

Læs mere »

Lady’s Diver ur fra Jaguar med stållænke og urkasse i bicolor. Uret har safirglas og datovisning og her er urskiven i en smuk changerende perlemor og klare sten ved afmærkningerne.Lady’s Diver er et dykkerur, der tåler et tryk på 20 ATM og går ned til 200

Læs mere »

Lady’s Diver ur fra Jaguar med stållænke og urkasse i guldduble. Dette ur er perfekt til dig der elsker guld looked og med safirglas, datovisning og en urskiven i changerende perlemor og klare sten ved afmærkningerne, bliver det næsten ikke mere lækkert.L

Læs mere »

Smukt klassisk dameur i Bicolormed hvid urskive, sorte tal og gyldne visere. Store synlige tal, sort på hvid, og med fixoflex lænke. Lænken strækker sig, når uret tages på og samler sig om armen igen. Uret er monteret med safirglas, hvilket er meget r

Læs mere »

Uret stammer fra Jeweltimes egen kollektion, og kan beskrives som klassiskmoderne,pyntet med en rand af sten.Uret er i stål, med bicoloroverflader. Det kan klare et tryk på 5Atm. hvilket tillader daglig brug i forhold til vand.Uret er monteret med

Læs mere »

Uret er et klassisk dameur med lænke, fra Jeweltimes egen kollektion.Uret er lavet i bicolor stål, og kan tåle et tryk på 5Atm.Det er monteret med Seiko Quartz værk, altså god Japansk kvalitet. Glasset er et safir glas, der er stærk mod brud og ridser.

Læs mere »

Dameur i stål fra Jeweltime,elegant og klassisk smykkeur, med dato funktion. Uret er smukt smykket med en krans af Zirkonia. Uret kan holde til 5ATM, hvilket vil sige at deter robust mod vand ved alm. daglig brug.Glasset i uret er safirglas, der egner

Læs mere »

Smukt klassisk dameur i stål med gyldenurskive. Skiven er med store synlige sorte tal. Uret er monteretmed fixoflex lænke. Lænken strækker sig, når uret tages på og samler sig om armen igen. Uret er monteret med safirglas, hvilket er meget ridse og

Læs mere »

Smukt klassisk forgyldt dameur med hvid urskive. Store synlige sorte tal med gyldne visere. Uret er monteret med en fixoflex lænke. Lænken strækker sig, når uret tages på og samler sig om armen igen. Uret er monteret med safirglas, hvilket er meget ridse

Læs mere »

Uret er et klassisk dameur med lænke, fra Jeweltimes egen kollektion.Uret er lavet i forgyldt stål, og kan tåle et tryk på 5Atm.Det er monteret med Seiko Quartz værk, altså god Japansk kvalitet. Glasset er et safir glas, der er stærk mod brud og ridse

Jeweltime guld dameur
Pris: 998,00  
Læs mere »

Uret stammer fra Jeweltimes egen kollektion, og kan beskrives som klassiskmoderne,pyntet med en rand af sten.Uret er i stål, med guld doubleoverflader. Det kan klare et tryk på 5Atm. hvilket tillader daglig brug i forhold til vand.Uret er monteret

Læs mere »

Dameur i guld doublestål fra Jeweltime,elegant og klassisk smykkeur, med dato funktion. Urskiven er guld farvet. Uret er smukt smykket med en krans af Zirkonia. Uret kan holde til 5ATM, hvilket vil sige at deter robust mod vand ved alm. daglig brug.

Læs mere »

Dameur i bicolor stål fra Jeweltime,elegant og klassisk smykkeur, med dato funktion. Urskiven er stålfarvet. Uret er smukt smykket med en krans af Zirkonia. Uret kan holde til 5ATM, hvilket vil sige at deter robust mod vand ved alm. daglig brug.Glasse

Jeweltime stål dameur
Pris: 898,00  
Læs mere »

Uret stammer fra Jeweltimes egen kollektion, og kan beskrives som klassiskmoderne,pyntet med en rand af sten.Uret er i stål, med stålblanke overflader. Det kan klare et tryk på 5Atm. hvilket tillader daglig brug i forhold til vand.Uret er monteret m

Læs mere »

Smukt klassisk dameur i stål med hvid urskive. Store synlige tal, sort på hvid, og sorte visere. Fixo flexlænken strækker sig, når uret tages på og samler sig om armen igen. Uret er monteret med safirglas, hvilket er meget ridse og brud fast.Detkan

Læs mere »

Smukt klassisk dameur i stål med hvid urskive. Store synlige tal, sort på hvid, og med fixoflex lænke. Lænken strækker sig, når uret tages på og samler sig om armen igen. Uret er monteret med safirglas, hvilket er meget ridse og brud fast.Detkan hol

Jeweltime ur – C2296SLD-A
Pris: 895,00  
Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette sk

Jeweltime ur – C2296SLD-B
Pris: 895,00  
Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette sk

Jeweltime ur – C2296SLD-C
Pris: 995,00  
Læs mere »

Smukt og stilrent dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette s

Jeweltime ur – C2471SLX-A
Pris: 895,00  
Læs mere »

Smukt og stilrent dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette s

Jeweltime ur – C2471SLX-C
Pris: 995,00  
Læs mere »

Smukt og stilrent dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette s

Jeweltime ur – C2620SGD-A
Pris: 995,00  
Læs mere »

Smukt og stilrent dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette s

Jeweltime ur – C2620SGD-B
Pris: 995,00  
Læs mere »

Smukt og stilrent dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette s

Jeweltime ur – C2881SLX-A
Pris: 895,00  
Læs mere »

Smukt og stilrent dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette s

Jeweltime ur – C2881SLX-B
Pris: 895,00  
Læs mere »

Smukt og stilrent dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette s

Jeweltime ur – C2881SLX-C
Pris: 995,00  
Læs mere »

Smukt og stilrent dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette s

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Jeweltime. Uret er udført i alsidige farvenuancer og lækre materialer, hvilket gør det dejligt nemt for dig at matche uret med lige præcis det outfit, der passer til dig og dit humør. Så sæt dit eget personlige præg på dette sk

Læs mere »

Classic Seiko dameur i stål med hvid skive er et enkelt og elegant dameur. Skiven er pyntet med Swarovski-krystaller på indeksmarkeringerne, er hvid med klassiske Seiko visere. Kronen er prydet af en blå stenAlle Seiko ure leveres i original Seiko æske.

Læs mere »

Seiko dameur i rustfrit stål med smuk blå skive der changere som perlemor, og en lækker stål lænke der giver uret et cool og klassisk look. Dette Seiko ur er med det ridsefri safirglas.StørrelseDiameter: 33, 3mmUrkasse: højde 7,6 mmAlle Seiko ure leveres

Læs mere »

Smukt og elegant dameur fra Skagen. Perfekt til alle dine anledninger festlige såvel som hverdagsbegivenheder. Uret går ligeledes hånd i hånd med alle dine outfits, da uret er desigent i sølv og hvide farver.

Læs mere »

Flot og elegant dameur fra Skagen med blå læderrem. Urets urkasse er uført i rødguld kobber, hvilket pifter det ellers minimalistiske look op, som den hvide urskive og den blå læderrem ellers udstråler. Urværk: Kvarts

Læs mere »

Flot og moderne dameur fra Skagen. Uret har en dobbeltrem i sølv meshlænke og har derfor et dynamisk og nytænkende look, der får dit outfit til at skille sig ud med stil. Med dette ur udtrykker du sans for detaljen.

Læs mere »

Enkelt og elegant dameur fra Tissot i guldfarvet stål og perlemors skive. Klassisk og tidsløst dameur fra Tissot.

Tissot Couturier
Pris: 1.900,00  
Læs mere »

Flot og elegant T-Classic Couturier dameur fra Tissot.

Læs mere »

Tissot Flamingo er et feminint dameur i et moderne design som kan bruges til enhver lejlighed. Floturskive i perlemor og med sin behagelige rem sidder den godt på håndleddet.

Læs mere »

Perfekt Tissot dameur til den moderne kvinde, der går op i høj kvalitet. Dette Swiss Made ur er udført i 316L rustfrit stål og har en elegant urskive i lys med guld markeringer. Uret er udført i et simpelt og klassisk design med en lænke i guld, ligesom d

Læs mere »

Stilrent dameur fra Tissot, der med sit klassiske og tidsløse design, passer til enhver given lejlighed. Uret er fremstillet i rustfrit stål med lænke, blå marmoreret urskive og datovisning. Ur skiven måler 36 mm. Med et ur fra Tissot får du et lækkert kv

Læs mere »

Flot og elegant Tissot T-Race dameur med sort gummirem. Lækkert og stilrent dameur fra Tissot.

Læs mere »

Lækkert og elegant dame ur fra Tissot i T-Round serien. Smukt og enkelt og med en urskive i hvid perlemor gør dette ur til et klassisk tilbehør til det klassiske look. Smukt og enkelt ur med et lækkert og elegant look. Modelnummer T09600911

Læs mere »

Flot og elegant dameur fra Tissot i guldfarvet stål og med perlemors skive.

Læs mere »

Klassisk og tidløst design er nogle af de ting du får ved valget af dette Tissot Tradition ur. Med en flot sort læderrem og rustfri stål passer den til kvinder, som ønsker et ur, der både kan bruges på job, til festlige lejligheder og i fritiden.

Læs mere »

Tommy Hilfiger Gray dameur med en lækker beige skive farve og den klassiske stål lænkeEt klassisk ur med et smukt samspil mellem de rene klassiske linier og Tommy Hilfigers enkle design. Vandtæt til 5 barDiameter: 36mmTykkelse: 8,6mmVægt: 87,8gDen nye kol

Læs mere »

Dameur fra Tommy Hilfiger i gulddublé med en eksklusiv guld skive og guld detaljer. Uret har 3 kronografer, en lækker mesh rem i gulddublé og det ikoniske Tommy Hilfiger logo i urskiven. Uret vejer 88,6g og har en højde på 8 mm.Tommy Hilfiger er og bliver

Læs mere »

Dameur fra Tommy Hilfiger i gulddublé med smuk hvid skive og guld detaljer. Uret har en gulddublé stål lænke og det ikoniske Tommy Hilfiger logo i urskiven. Uret vejer 88,6g og har en højde på 8 mm.Tommy Hilfiger er og bliver en klassker og SS22 er ingen

Læs mere »

Dameuret fra Tommy Hilfiger i gulddublé med de fine stål detaljer rundt om den hvide urskive. Uret har en hvid skive og er pyntet med 6 sten omkring urskiven.Uret vejer kun 90 gram og vil derfor føles let på armen.De smukke dameure fra Tommy Hilfiger er k

Læs mere »

Dameur fra Tommy Hilfiger i en supersmuk rosagulddublé med feminin rosa skive og derudover et quartzværk & chronographer. Det ikoniske Tommy Hilfiger logo i urskivensidder centreret kl 12 og uret vejer 84,4g og har en højde på 8.8 mm.Tommy Hilfiger er og

Læs mere »

Et lækkert og meget klassisk Tommy Hilfiger ur. Uret har en masse lækre detaljer, som den blå urskive med de gyldne visere og logoet centralt placeret i bunden af skiven. Urskiven er omkranset af smukke sten ved klokkeslettene og en enkelt blå mesh lænke.

Læs mere »

Et lækkert og smart Tommy Hilfiger dameur. Ur kassen er gulddouble og med en flot perlemors urskive og læderrem, som gør at det kan gå til alle outfits uanset stil. Derudover er uret med quartzværk og multieye funktion. Diameter: 38 mm Vægt: 42 g Tykkelse

Læs mere »

Et helt klassisk Tommy Hilfiger dameur til kvinden der er til det enkle look. Den helt neutrale urskive er kun pyntet med det klassisk Tommy Hilfiger logo og den enkle mesh rem ligger flot om håndleddet.På urskiven finder du to chronographer, der viser hh

Læs mere »

Et lækkert og smart Tommy Hilfiger dameur. Ur kassen er af stål/rosagulddouble og med en flot perlemors urskive og læderrem, som gør at det kan gå til alle outfits uanset stil. Derudover er uret med quartzværk og multieye funktion. Diameter: 38 mm Vægt: 4

Læs mere »

Et super smukt og feminint ur fra Tommy Hilfiger der med sin rosaguld urkasse og lænke komplimentere den grå urskive på en fin og eksklusiv måde.Uret vejer kun 90 gram og vil derfor føles let på armen.De smukke dameure fra Tommy Hilfiger er klassiske ure

Læs mere »

Emery Le dameur med gulddublé urhus, hvid skive og rustfritstål lænke i gulddublé fra Tommy Hilfiger. På urskiven finder du 3 kronografer, det ikoniske Tommy Hilfiger logo.Uret er perfekt til kvinden der kan lide at klæde sig klassisk og tids løst med kla

Læs mere »

Isabel dameur med gulddublé urhus, guld urskive og gulddublé rustfrit stål lænke fra Tommy Hilfiger. På urskiven finder du 3 kronografer, det ikoniske blå, hvide, røde Tommy Hilfiger logo.Lækkert ur til kvinden der klæder sig klassisk og tids løst med re

Læs mere »

Isabel dameur med stål urhus, sølv urskive og rustfrit stål lænke fra Tommy Hilfiger. På urskiven finder du 3 kronografer, det ikoniske blå, hvide, røde Tommy Hilfiger logo.Lækkert ur til kvinden der klæder sig klassisk og tids løst med rene linjer og Tom

Læs mere »

Liberty dameur med gulddublé urhus, sort skive og mesh lænke fra Tommy Hilfiger. På urskiven finder du det ikoniske Tommy Hilfiger logo i guld og ved hvert kvarter sidder to sten som markeringer på den ellers nøgne urskive.Det perfekte ur til kvinden der

Læs mere »

Luna dameur fra Tommy Hilfiger med en smuk urskive i sølv med 3 kronografer, der viser eks dag og minutter. Uret har en 3 leddet lænke i stål og det ikoniske Tommy Hilfiger logo i urskiven.Aw21 kollektionen fra Tommy Hilfiger er i tråd med det lækre klass

Læs mere »

Lynn dameuret fra den verdenskendte Tommy Hilfiger er fint og let i sit design af stål og rosa gulddublé. De lækre dameure fra Tommy Hilfiger er klassiske ure der passer god til et cool og elegant look.Den nye kollektion fra Tommy Hilfiger er i tråd med d

Læs mere »

Dameur fra Tommy Hilfiger i s en kombination af stål og gulddublé. På urskiven sidder der et lille Tommy Hilfiger logo sammen med ur-viserer i guld. Aw21 kollektionen fra Tommy Hilfiger er i tråd med det lækre klassiske design Tommy altid designer i og er

Læs mere »

Stella dameur fra Tommy Hilfiger i gulddublé med en sort urskive med 3 kronografer, der viser eks dag og minutter. Uret har en lænke i gulddublé stål lænke og det ikoniske Tommy Hilfiger logo i urskiven. Uret vejer 87 g og har en højde på 9 mm.Aw21 kollek

Læs mere »

Stella dameur fra Tommy Hilfiger med en hvid urskive med 3 kronografer, der viser eks dag og minutter. Uret har en 3 leddet lænke i stål og det ikoniske Tommy Hilfiger logo i urskiven. Uret vejer 87 g og har en højde på 9 mm.Aw21 kollektionen fra Tommy Hi

Læs mere »

Tommy Hilfiger Liberty dameur med gylden urskive, hvor i der er monteret krystaller. På urskiven er der også det ikoniske Tommy Hilfiger logo.Et klassisk ur med et smukt samspil mellem de rene klassiske linier og Tommy Hilfigers enkle design. Den nye koll