Herre golfure

Når du dyrker sport, uanset om det fodbold, taekwondo eller ridning, er det vigtigt at have udstyret i orden. Sådan er det naturligvis også, når du spiller golf, hvor du kan opnå mange fordele og glæder ved at investere i et golfur. Kendetegnende for golfure er, at de har flere funktioner og features, der kan bruges i spil og træning med golf. Funktioner som GPS, Greenview, digitalt scorekort og diverse sensorer, der kan måle dit sving på køllen, skudkraft og meget mere. Golfure er hovedsageligt smartwatches, hvoraf mange af modellerne er flerfunktionelle livsstilsure, som egner sig godt til mange typer af sport og aktiviteter i hverdagen. Et golfur kan derfor gå under mange forskellige navne, hvor der er stor forskel på hvad de enkelte herre golfure og dame golfure kan. Vi anbefaler dig derfor at læse beskrivelsen af de forskellige golfure grundigt igennem inden køb, for at sikre dig, at uret matcher dine behov.

Garmins kvalitet golfure

Verdens førende producent af golfure, såvel som løbe- og sportsure, er den amerikanske producent af GPS-udstyr Garmin, som af mange udråbes til at lave markedets bedste golfur. Foruden at have et langt større udvalg inden for sports-, aktivitets- og livsstilsure i alle prisklasser end konkurrenterne, findes der næppe nogle urproducenter der kan slå Garmin på præcision. Garmin har således brugt deres mere end 30 år lange erfaringer inden for innovativ design af GPS-udstyr, til at udvikle markedets bedste GPS ure – herunder et Garmin golf ur. Den millimeter præcise GPS-udstyr som alle Garmins golfure er udstyret med, gør det muligt for Garming at producere nogle meget præcise kort over golfbanen, såvel som greenview og afstand til både front, center, bagkant og hul. Ligeledes er flere af Garmins topmodeller udstyret med træningsprogrammer og målinger af dit slag og præcision, som du efterfølgende kan trækker data ud af og senere lave analyser på. Blandt de specialdesignede golfure finder man modellen Garmin S20 og Garmin S40, der i øjeblikket er blandt de mere populære golfure på markedet.

Multifunktionelle sports- og aktivitetsure

Når det kommer til sports- og aktivitetsture på et overordnet plan, kommer vi igen til at fremhæve Garmin. Foruden deres mange modeller specielt designet til golf, som Garmins S20 og Garmin GPS ure, forhandler Garmin også mange multifunktionelle sports- og aktivitetsure, der ligeledes er populære blandt golfspillere. Flere af Garmins ure har således programmer til trekking, dykning, og friluftsliv, samt træningsprogrammer til triatleter. Ligeledes tjener flere af urene også som gode livsstilsure med blandt andet skridttæller, søvnmonitor og oversigt over kalorieforbrænding. Ved siden af alt dette er Garmins mange GPS ure, golf ure og sportsure naturligvis også udstyret med en lang række andre programmer og funktioner, lige fra radio til kamera og standardiserede smartfunktioner. Et sportsur fra Garmin står således godt til mange situationer.

Brugte golfure

Golfure, og særligt de nye af slagsene er ofte ikke helt billige. Heldigvis findes der også flere brugte ure, for de der er på jagt efter noget billigt golfudstyr. Ofte er det intet i vejen med at købe et brugt golfur, så længe du sikre dig, at uret er i god stand. Holdbarheden på mange golf ure, herunder Garmin ur herre og Garmin ur dame, er forholdsvis god, hvis bare man passer godt på dem. Når du handler med smartwatches og golfure brugt, er det dog en god ide at bede om at få de officielle papirer og kvitteringer med i handlen. Dels fordi det er din garanti for, at det for eksempel ikke er hælervarer du handler med, men samtidig også fordi at smartwatches og golfure fra blandt andre Gramin er solgt med en garanti fra de autoriserede forhandlere, som overdrages til den nye køber ved fremvisning af købskvittering – Såfremt garantien vel og mærket ikke er udløbet. Fra tid til anden når der kommer nye golfure på markedet, kan du ligeledes være så heldig at  at de gamle modeller af golfure kommer på tilbud. Er der tale om for eksempel et ældre Garmin ur tilbud, bør du igen være opmærksom på, at der kan være visse features og funktioner som ikke er i de ældre modeller.

Herreure, dameure og unisex

Forskellen på at købe et ur til henholdsvis kvinder og mænd er for designerure typisk størrelsen på urkassen, såvel som farve og detaljer på rem og urskive. Mange golfure fås ligeledes som herre golfure og dame golfure, hvor langt de fleste golfure dog sagtens kan benyttes som unisex ure. Sports- og aktivitetsure er sammenlignet med designerherreure ofte noget mindre og lettere, da urene skal være til så mindst gene for bæreren af uret mens der dyrkes sport. Funktionaliteten vægtes altså over det æstetiske ydre. Dette betyder, at mange golfure er i en størrelse, der er en mellemting mellem en dame ur og herrer ur, hvortil flere mærker og modeller står godt til både kvinder, mænd og børn i forskellige størrelser. De fleste smartwatches og golfure er ligeledes designet, så remmen til uret kan skiftes, hvis du ønsker en anden farve, eller den gamle bare er blevet slidt. Nogle modeller kan du nemt skifte selv, mens andre kræver en professionel, oftest en autoriseret forhandler af golfuret til at gøre det for dig.

Læs mere »

Beskrivelse Bushnell Ion Edge GPS Golfur rangefinder vil gøre dit spil enkelt og nemt. Pre-loaded med præcis indsigt i over 36.000 golfbaner rundt om i verden. Bluetooth integration betyder, at uret er let at opdatere uden download-gebyrer, den lange b

Læs mere »

Beskrivelse Bushnell Ion Edge GPS Golfur rangefinder vil gøre dit spil enkelt og nemt. Pre-loaded med præcis indsigt i over 36.000 golfbaner rundt om i verden. Bluetooth integration betyder, at uret er let at opdatere uden download-gebyrer, den lange b

Garmin Approach S12 - sort
Pris: 1.499,00  
Læs mere »

Garmin Approach S12 er et golfur, der indeholder alle de mest nødvendige funktioner, du skal bruge for at få en vellykket runde. Det er let at håndtere og nemt at bruge. Du kan indstille det på det ønskede sprog, og om du vil måle afstanden i yards eller