Emporio Armani

Emporio Armani armbåndsur

Som datterselskab af det verdensberømte italienske modehus Giorgio Armani, er Emporio Armani brandet der producere Emporio Armani ure skabt til skønhed. Brandet Emporio Armani blev til tilbage i 1975, hvor de sidenhen har udviklet sig til et af de største brands i verden inden for både mode, skønhed og ure. Hovedsædet for Emporio Armani er i modemekkaet Milano, hvorfra de sælger armani herreure og Armani dameure til hele verden. Som de øvrige produkter fra Armanis mange brands, er også Emporio Armani ure kendt og respekteret verden over for deres design og kvalitet, hvor Armani urene er gået hen og blevet et symbol for deres stringente og klassiske design. Prismæssigt er Emporio Armani ure bestemt til at tale med, hvor flere af de mest populære modeller kan købes for priser der ligger meget lavt, taget i betragtning af hvor meget kvalitet og design der er inkluderet i prisen. Et Armani ur er altså et godt ur til dig, som ønsker en smart og elegant ur, uden at uret behøver at koste det hvide ud af øjnene.

Emporio Armani herreure

EMPORIO ARMANI AR2461

EMPORIO ARMANI AR1737

EMPORIO ARMANI RENATO AR2434

EMPORIO ARMANI SMARTWATCH

Emporio Armani dameure

EMPORIO ARMANI ARIANNA AR11196

EMPORIO ARMANI ARIANNA AR11172

EMPORIO ARMANI AR11237

EMPORIO ARMANI AR11267

Emporio Armani herreure: Det klassiske kombineret med nye

Uanset om du er til det klassiske og sikre valg når du køber ur, eller om det godt må være vovet og drastisk for din smag, kan du finde det perfekte Armani herreur. Hos Emporio Armani har de således et kæmpestort udvalg inden for alle typer af ure til både sport, hverdag og fest. Uanset hvordan du går klædt, om du er til det afslappede look eller den mere elegante, smarte og sofistikerede stil, kan du finde et Armani ur som passer lige på dig. De fleste ure hos Emporio Armani er udviklet med chronograph, 12-timers design og som analog ure. Herunder blandt andet det yderst populære EA7 Armani ur til herre, der er blandt kollektionens mest populære. Med et Armani herreur, kan fremstå stilsikker, moderne og elegant hvorend du befærter dig.

Moderne smartwatches og sportsure

Det store udvalg af Armani ure betyder dog også, at de i kollektionen har flere digitale ure, smartwatches samt specialdesignede sport og dykkerure til dig på farten. Alle af højeste kvalitet inden for både mode, design og funktionalitet. Smartwatches fra Emporio Armani er dertil designet med det nyeste inden for smartwatch-teknologier, hvor uret nemt kan synkroniseres med din telefon, og fungere som både betalingskort, telefon, alarm, kalender, kamera og meget mere. Armanis Smartwatches er særlig smarte for dig der dyrker en masse sport, og ønsker at følge og måle på din egen indsats gennem aktivitets- og pulsmåler. De mange modeller og typer af ure fås selvfølgeligt også i et væld af farver med forskellige typer af remme i båder læder såvel som det yderst holdbare materiale, 316L kirurgisk rustfrit stål, som sikre at både rem og ur kan holde til lidt af hvert.

Køb dit Emporio Armani ur her

Emporio Armani dameure: Æstetik, elegance og skønhed samlet i et

Skønheden og elegancen i Emporio Armanis dameure, gør armani ure til en af de foretrukne blandt kvinder verden over. Hvad angår mode og ure, har Emporio Armani de sidste mange år været blandt de førende i verden. Foruden deres æstetisk smukke ydre, er en Armani dameur af ekstrem høj kvalitet, hvor bærene af disse ure har de bedste forudsætninger for at vise deres feminine sider frem, gennem et elegant og klassisk smykke som et Armani ur. Foruden et større fokus på de feminine detaljer og valg i designet af Armanis dameure, adskiller dameurene sig fra herremodellerne ved at mange af damemodellerne har en markant mindre urkasse og tyndere rem, så ikke uret virker voldsom i størrelsen på en mindre og tyndere håndled. De mange Armani dameure fås blandt andet i farver som sølv, guld, rosé, pink, rød, blå og mange andre farver, såvel som med flere låsemekanismer i remmen på uret. De fleste ure er analoge ure med viser, hvor enkelte Emporio Armani ure dog også findes som smartwatches. Foruden herre og dameure, sælger Emporio Armani ligeledes flere unisex-ure, som både mænd og kvinder kan opnå stor glæde ved. Hos en autoriseret forhandler er det således heller ikke noget problem at tilpasse remmen i de fleste modeller, således de passer perfekt til en hvilket som helst bærer af de smukke ure. 

Køb dit Emporio Armani ur her

Gør din handel med en autoriseret forhandler

Som med så meget andet, gør du dig selv en kæmpe fordel ved at handle hos en autoriseret forhandler af Emporio Armani ure. Når du handler med en autoriseret forhandler, er du garanteret en garanti på uret du køber, ligesom at sælgeren har fået træning eller uddannelse i at rådgive dig under dit køb. Skulle dit Armani ur efterfølgende få nogle skader, kan den autoriserede forhandler sikre dig, at uret bliver indleveret til et autoriseret værksted som er specialister i at reparere netop denne type af ure. At handle hos en autoriseret forhandler er ligeledes en garanti for, at du handler med en originalvare og ikke et kopi. Her vil de officielle papirer, garantbeviser og indpakning til urene følge med, som samtidig gør det muligt for dig at sælge uret videre brugt, hvis du en dag skulle bestemme dig for dette.

Emporio Armani AR0497

Utrolig stilfuldt herreur fra verdens vel nok mest anerkendte modeproducent, Emporio Armani. Her er der virkelig kræset for design og detaljer, hvilket er meget sigende for denne italienske producent, der på mange måder dominere modeverden i dag. Armbåndsuret her er udstyret med Quartz urværk, som sikrer en høj kvalitet og lang levetid på uret.
Udover at være sikret indvendigt med et stærkt urværk, er uret også sikret imod mindre slag og stød ved hjælp fra mineralglas der dækker urskiven. På denne måde er man dækket godt ind, hvis uheldet skulle være ude, da glasset som sagt har en beskyttende effekt.

Uret er designet i rustfrit stål, hvilket giver en lækker sølvgrå lænke. Urskiven er sort, imens indeksering og urkasse er produceret i sølvgrå rustfrit stål, hvilket fuldender designet og harmonere perfekt med lænken. Uret her er uden tvivl ideelt til den kvalitetsbevidste mand, som ikke vil gå på kompromis med hverken funktionalitet, kvalitet eller design.

Køb dit Emporio Armani ur her

Emporio Armani AR0585

Nyt, lækkert og imponerende herreur fra den italienske modegigant Emporio Armani. Udsøgte materialer og velovervejet design er nøgleord for denne Armani model, som uden tvivl sprænger skalaen. Emporio Armani har altid været tæt forbundet med høj kvalitet og unikt design, hvilket dette herreur bestemt ikke laver om på – tværtimod.

Lænke og urkasse er begge produceret i rustfrit poleret stål, hvilket giver en designmæssig fordel, men i høj grad også fungerer som et kvalitetsstempel i sig selv. Den sølvgrå farve er dominerende, men selve urskiven er i farven sort, hvilket giver et godt afbræk og dermed fuldender designet. Som en ekstra sikkerhed er urskiven beskyttet af mineral krystal glas, der tager imod lette stød og slag.

Funktionsmæssigt er dette herreur fra Emporio Armani også suverænt, da du i kraft af tre mindre urskiver blandt andet har 60 minutters stopur. Herudover er det, det verdensberømte Quartz urværk der sørger for at alt fungerer som det skal og at tiden vises præcis.

Køb dit Emporio Armani ur her

Armani Exchange AX1214

Armani Exchange er italiensk topdesign, primært udviklet til mænd. Samtidig med at kunne tilbyde moderne design, er urene også til at få fat i til priser som er tilgængelige for de fleste. Typisk for Armani Exchange urene er at urskiverne ofte er lidt større end normalt for at fremhæve maskuliniteten.

Armani Exchange AX1214 er et armbåndsur til det maskuline publikum, som er udstyret med et chronografisk Quartz urværk. Både urkassen og urlænken er fremstillet i rustfrit stål og lænken kan afkortes alt efter personlige behov.

Urskiven er sort, mens indekseringen er sølvfarvet. Det giver uret et maskulint og cool udtryk. Urskiven beskyttes af et stykke safirglas, som er velegnet til ure, da det har en høj modstandsdygtighed overfor skrammer og ridser.

Uret har mange smarte funktioner, herunder stopur, mulighed for at se tiden i mørke, datovisning og samtidig er det vandtæt helt ned til 50 meters dybde (5 ATM).

Køb dit Emporio Armani ur her

Armani Exchange AX5154

Armani Exchange er italiensk topdesign, primært udviklet til mænd. Samtidig med at kunne tilbyde moderne design, er urene også til at få fat i til priser som er tilgængelige for de fleste. Typisk for Armani Exchange urene er at urskiverne ofte er lidt større end normalt for at fremhæve maskuliniteten.

Armani Exchange AX5154 er et armbåndsur designet til det kvindelige publikum. Det flotte ur er fremstillet i rustfrit stål og resin. Urlænken, som let kan tilpasses til den enkelte kvindes navn, er ligeledes fremstillet i rustfrit stål og resin. Det er udstyret med et Quartz urværk, som er garant for stor præcision og høj kvalitet.

Urskiven er hvid, mens indekseringen er rosenguldfarvet, ligesom urkassen og mønstret på lænken også er det. Det giver uret et meget feminint look. Urkassen er ydermere udsmykket med marmor samt små sten.

Uret har også funktionelle kvaliteter, såsom dags- og datovisning samt vandtæthed ned til 50 meter (5 ATM)

Køb dit Emporio Armani ur her

Emporio Armani AR1452

Emporio Armani har styrket sin position på designermarkedet, ved lanceringen af deres ure. De appellerer til folk med en moderne livsstil, som gerne vil sætte et luksuriøst præg på hverdagen. Urene kommer både til mænd og kvinder og har et tidsløst design, som gør at man kan beholde uret i mange år uden at frygte at man ikke længere er med på moden.

Emporio Armani AR1452 er et keramisk armbåndsur til herrer. Uret har et schweizisk Quartz urværk, og en ligeledes keramisk urlænke, som let kan tilpasses i længden, så den passer til personlige behov.

Urskiven er helt sort som også lænken er, mens indekseringen er sølvfarvet. Dette giver uret et meget elegant look. Den beskyttes af mineralglas, som gør uret modstandsdygtigt overfor skrammer og ridser.

Blandt urets mange smarte funktioner kan nævnes stopur, datovisning og en vandtæthed på helt ned til 50 meter.

Uret måler 43 mm i diameteren, mens det i dybden måler 12,6 mm.

Køb dit Emporio Armani ur her

Emporio Armani AR5940

Emporio Armani har styrket sin position på designermarkedet, ved lanceringen af deres ure. De appellerer til folk med en moderne livsstil, som gerne vil sætte et luksuriøst præg på hverdagen. Urene kommer både til mænd og kvinder og har et tidsløst design, som gør at man kan beholde uret i mange år uden at frygte at man ikke længere er med på moden.

Emporio Armani AR5940 er et armbåndsur til kvinder, med Quartz urværk og chronographfunktion. Det er muligt at se tiden i mørke og uret har også stopursfunktion. Ønsker man at tage uret med i vand, kan man trygt gøre det ned til en dybde på 50 meter.

Urskiven er hvid, mens indekseringen af sølvfarvet, hvilket giver uret et afdæmpet look, samtidig med at det fremhæver urets elegance.

Uret måler 38mm i diameter og 11mm i dybden og kommer med en urlænke, ligeledes udført i rustfrit stål, som det er muligt at afkorte, alt efter behov.

Køb dit Emporio Armani ur her

Find et større udvalg af Emporio Armani ure her

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.