Jaguar

Jaguar ure

Det Schweizisk-stiftede urmærke Jaguar, er en ikonisk klassisker inden for armbåndsure og urmageri. Siden den schweitziske urmager Peter Haas sendte de første Jaguar modeller på markedet tilbage i 1938, har Jaguar ure således været kendt for deres kvalitet og sans for selv den mindste detalje i deres design. Navnet Jaguar valgte Peter Haas at låne fra dyrerigets Jaguar, altså den store kattedyr fra syd- og mellemamerika, der ligesom Jaguars ure udstrålede kraft og elegance. I 1989 blev Jaguar ure en del af Festina Group, der ligeledes blev startet i Schweiz, og som i dag er en af verdens førende producenter indenfor avancerede urteknologier og innovation helt ned på mikroniveau. Festina Group var således en af blot få urproducenter på verdensplan, som ville være i stand til succesfuld at drive Jaguar ure videre. Dette kan Festina Group blandt andet takket være der politik om at producere alle deres ure inhouse, hvilket betyder, at urene alle er produceret af Festina Group selv på deres egne fabrikker i Schweiz. Dette sikrer en høj kvalitet og kontrol med urene, hvilket er din garanti for en kvalitetsur.

Jaguar herreure

JAGUAR HYBRID DIVER

JAGUAR PRO DIVER

JAGUAR HYBRID DIVER

Jaguar dameure

Ikonisk Swiss-watch

Jaguar ure er alle stemplet med mærket “Swiss Made”, hvilket inden for urverden er den mest fornemme kvalitetsstempel af dem alle. For at gøre sig fortjent til at indgravere Swiss Made-stemplet i urskiven, skal producenterne således overholde nogle helt særlige stringente krav hvad angår produktionen og kvaliteten af urene. Da samtlige Jaguar modeller er stemplet  Swiss Made i urskiven, er du med andre ord garanteret et kvalitetsur. Designets af Jaguars ure er skabt med henblik på at skabe unikke og eksklusive ure, med elegance og kraft for øje. Jaguar sælger således flere nummererede ure i special edition, såvel som flere klassiske modeller til både kvinder og mænd. Derudover er samtlige Jaguar modeller således udstyret med safirglas, der foruden at give Jaguars ure et strejf af eksklusivitet, også er et materiale der er yderst holdbar, og derfor ikke revner ved at du taber den på gulvet et enkelt gang. Med et Jaguar ur, har du således et ur der kan holde til lidt af hvert, uden at uret går i stykker.

Ure til enhver smag og behov

Et Jaguar ur er i dag blandt de mest populære kvalitets ure på markedet. Dels på grund af prisen, men mest væsentligt af alt, på grund af kvalitet og deres store udvalg i deres modeller. Jaguars ure fås således i mange forskellige modeller og farver som både Jaguar herreur og Jaguar dameure, såvel som flere professionelle dykkerure af rustfrit stål med dykkerkrans, hvoraf flere modeller kan holde vandtæt til helt ned på 200 meters dybde. Med en Jaguar ur kan du således trygt dyrke sport, tage ud og dykke eller sole dig på stranden, uden at frygte sand, sved og vand i urværket. Et Jaguar ur er med andre ord et ur til enhver lejlighed og behov, for dig der ønsker at signalere kraft og elegance hvor end du kommer. Forskellene på Jaguars modeller til henholdsvis damer og herrer er typisk størrelsen på urkassen samt det æstetiske design af uret. De fleste Jaguar modeller fungerer dog ligeledes fint som unisex-ure, og kan snildt benyttes af både kvinder og mænd uden at miste sin elegance.

Teknik

Jaguar ure har valgt at specialisere sig i analoge armbåndsure med chronograph og 12-timers viser. Langt de fleste af Jaguars modeller er lavet af 316L kirurgisk rustfrit stål, dog med forskellige lakeringer og overflader i alt fra guld og sølv til grøn safir, sort, rød og rosé. Selvom Jaguar ure sætter en ære i at kæle for det traditionelle og klassiske look, er flere af modellerne udstyret med stopur, datovisning og luminescens, ligesom at urene de seneste år har oplevet massive forbedringer på deres modstandsdygtighed og evne til at klare selv store tryk under dyk. Jaguar ure fås ligeledes med et væld af forskellige låsemekanismer, på lænker som snildt kan tilpasses den enkeltes arm. Festina Group har altså formået at kombinere den traditionelle tekniske elegance og kraft, med alt det bedste inden for innovation og teknik på dagens urmarked.  

Fordele ved en autoriseret forhandler

Når du handler med kvalitetsvarer som Jaguar Ure, er det altid en fordel hvis du handler med autoriseret forhandlere. Stemplet som autoriseret forhandler, er nemlig din garanti for, at forhandleren er anerkendt og godkendt til at sælge den pågældende vare af den oprindelige producent, hvilket i dette tilfælde er Festina Group. Ved at handle hos en autoriseret forhandler, sikrer du dig herved at forhandleren har adgang til et autoriseret værksted, hvis uret skulle gå i stykker, ligesom at personalet hos forhandleren er træner til at give den bedste rådgivning om produktet og dit køb. Sidst men ikke mindst er handlen med en autoriseret forhandler dit garanti for, at der er en originalvare du har købt, ligesom at du ved køb af ure hos den autoriserede forhandler er sikret en en garanti på uret. Hos en autoriseret forhandler er du således også garanteret en original æske til uret.

Find et større udvalg af Jaguar ure her

Jaguar Ur J868/1
Pris: 3.149,00  
Læs mere »