Garmin

Garmin ure

Garmin ure

Den amerikanske tech-gigant Garmin er verdens førende producent af sports og pulsure, hvor især løbeurene i Garmins Forerunner serie, er blandt markedets mest populære modeller af alle på verdensplan. På det danske marked, såvel som det øvrige europæiske og amerikanske, er Garmin ure således med afstand den førende producent af blandt andet sportsure, løbeure og pulsure. Alle Garmin ure er udviklet af Garmin selv, med samme teknologi og innovative funktioner, som også Garmins øvrige GPS-systemer benytter sig af. De mange års erfaringer med GPS-systemer til forskellige platforme, har gjort Garmin eksperter inden for præcision, funktionalitet og komfort, hvilket kommer til udtryk gennem alle deres produkter. Det store fokus på funktionaliteten og brugeroplevelsen betyder samtidig, at alle Garmins løbeure, smartwatches, dykkerure samt øvrige modeller til både herrer og damer er lette at betjene. Foruden Garmins sportsure og smartwatches, har urfabrikanten også flere hverdagsure samt et stort udvalg i en meget varieret prisklasse.

Garmin herreure

GARMIN VIVOMOVE HR 010-01850-AD

GARMIN VENU 010-02173-02

GARMIN VIVOMOVE STYLE HYBRID

GARMIN FENIX SAPPHIRE

Garmin dameure

GARMIN LILY DARK BROWN 010-02384-B0

GARMIN LILY CREAM GOLD 010-02384-B1

GARMIN VIVOMOVE 3S 010-02238-01

GARMIN LILY GOLD 010-02384-B3

Garmin Forerunner sportsure

Blandt deres store udvalg i ure, er Garmin mest af alt kendt for deres sports- og løbeure. I Garmin Forerunner-serien, findes flere af de absolut mest populære sportsure på verdensplan. De mange modeller der fås med et væld af funktioner, alt efter pris og behov, egner sig perfekt til alle typer af sport, uanset om du dyrker løb, triatlon, cykling, crossfit, intervaltræning yoga og så videre. I de nyere og mere populære modeller af Garmin løbeure fra Forerunner-serien, som Forerunner 935 og Forerunner 945, har urene forskellige avancerede trænings-, restitution- og outdoor-funktioner, hvilket gør dem særlige populære blandt professionelle sportsudøvere, atleter og triatleter, hvor et Garmin løbeur for mange er det foretrukne mærke. De mere simple og prisvenlige modeller af Garmin sportsure, løbeure og pulsure, er tilsvarende populære blandt hobby-motionister, hvor de billigere modeller kan meget af det samme som de dyre. Alle Garmins sportsure er således udstyret med de mest basale funktioner som GPS, tracking, skridttæller samt diverse fysiologiske målinger, ligesom mange af de billigere modeller ligeledes er udstyret med musikafspiller. 

Garmin ure til ski, bjergbestigning og dyk

Foruden deres store fokus på løbeure, har Garmin de seneste år arbejdet hårdt på også at producere dykkerure, og ure til ski samt bjergbestigning. Eksempler herpå er Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium, der indeholder pistekort over mere end 2000 skisportsområder. Uret er ligeledes udstyret med programmer der kan beregne højdekurver for en rute, hvis du er ude og vandre i bjergnene, foruden selvfølgeligt et ekstra kraftigt batteri. Blandt Garmins dykkerure finder man blandt andre Garmin Descent MK1 af rustfrit stål, med dykkercomputer og vandtæt helt ned på nogle store dybder. Garmin Descent uret kan ligeledes indstillet til at give dig informationer om vandtemperatur, opstigning- og nedstigningshastighed, tid uden dekompression samt informere dig hvis dit iltniveau nærmer sig et kritisk niveau, og det er tid til at skulle op. Blot for at nævne nogle få af dets funktioner. Flere af de helt dyre sportsure fra Garmin besidder dog hele pakken, og kan således anvendes som multisportsfunktionsur, om så du er til den ene eller anden form for sport og aktiviteter.

Sports- og løbeure i enhver prisklasse

Blandt de mest populære og prisvenlige løbeure fra Garmin, har særligt serien Garmin Vivo opnået stor succes og ros blandt anmelderne. Modellen fås i flere modeller til både herre og damer, hvor kun størrelse og farve på urene udgør forskellene. Begge ure er således gode løbeure til dig der er tilfreds med de mest basale funktioner som puls- og aktivitetsmåler, GPS og diverse smartwatch funktioner. De to modeller kan bruges uden alle former for aktiviteter, ligesom at urene også står sig godt til hverdagsbrug. Et godt råd når du handler med Garmin Løbeure og Garmin Smartwatches er, at læse produktbeskrivelse grundig, da de forskellige funktioner på urene, kan afhænge meget af den specifikke model. Der er således store forskelle på et ur som Garmin Vivo og så ure fra eksempelvis Garmin Fenix-serie. Hvor Vivo-modellen er simpel og meget let at betjene, er Fenix-serien udstyret med nogle noget mere avancerede teknologier og hjælpefunktioner til træningen, hvilket gør Fenix-serien populær blandt professionelle sportsudøvere, hvor urene her dog er i en noget højere prisklasse.

Lille, let og elegant design

Selvom mange af urene er såkaldte Garmin dameure eller Garmin Herreure, passer Garmins mange smartwatches, pulsure og sportsure godt til begge køn, som såkaldte unisex-ure. Hvor enkelte modeller i designet har kræset lidt mere for det feminine eller maskuline look, har Garmins sportsure det tilfælles, at urkassen er forholdsvis lille og let, for at være til mindst mulig gene under træningen. Dette udligner en af de typiske forskelle mellem herre- og damemodeller, hvor dameure oftest er en tand mindre, for bedre at passe til smalle håndled. Hos Garmin skal der dog ikke herske nogen tvivl om, at præcision og funktionalitet kommer før alt andet. Garmins ure er således bygget, så de er nemme at betjene, samtidig med at de er bygget tilpas robuste, så de kan holde til at få nogle slag under træningen. Garmins ure er i den forstand ikke en traditionel æstetisk yndefuld ur, der er pyntet med de mest ædle metaller og ydre detaljer. Elegancen og ynden i Garmins ure skal i høj grad findes inde i uret selv, hvor urenes multifunktionalitet og lækre indvendige design og display gør, at Garmins ure en sand fornøjelse at benytte. Garmins ure fås i mange forskellige farver, hvor der rig mulighed for at købe både en Garmin løbeur, Garmin pulsur eller for den sags skyld Garmin smartwatch, som kan kamufleres som ganske almindelig hverdags armbåndsur.

Garmin hverdagsure

Selvom Garmin har specialiseret sig i sportsure med funktioner der er tilpasset brugeren med den aktive livsstil, finder man i Garmins kollektion flere pæne og billige smartwatches, der sagtens kan kaste stor glæde af sig. Også til dem der ikke er så aktive i deres hverdag. Foruden Garmin-urenes måleinstrumenter og andre specialdesignede sportsfunktioner, er flere af urene således udstyret med søvnmåler, pulsmåler, GPS-mapping, bluetooth, MP3-afspiller, kalender, internett og app store samt de mange andre standardfunktioner for smartwatches. Enkelte modeller til kvinder fås ligeledes med menstruationscyklustracking. Flere af de større sports- og GPS-ure har ligeledes en funktion, hvor displayet på touchskærmen viser en traditionel urskive, hvis du foretrækker dette frem for en digital viser. Fordelene ved at bruge en Garmin ur til hverdagsbrug, i stedet for kun til sport, er at batterierne til Garmins mange ure er lavet således at de holder godt strøm på selv længere udflugter og udendørs aktiviteter. Garmins ure er derfor også blandt de bedre sportsure og smartwatches på markedet hvad angår batterilevetid. Hvor ofte batterierne skal lades op, afhænger i høj grad af den enkelte model, samt hvor meget man har slået til. Flere af Garmins mange modeller er ligeledes lavet, så du nemt kan skifte remmen på dit Garmin ur. Dette kan være en fordel, hvis remmen bliver slidt, eller hvis du ønsker remme i forskellige farver at hensyn til at matche din garderobeskab og stil.